Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co. Wkurwia mnie to wszystko. Cokolwiek by sie nie dzialo w tym kraju to jest wysyp smiesznych memow i chuj dymaja nas w kakao dalej. Mieszkam na stale w Berlinie, przyjedzcie i zobaczcie co robi z ludzmi to lewackie zmienianie myslenia. To nie jest pozbywanie sie "rasistowskich" wyrazow z otoczenia. To jest urabianie spoleczenstwa. Zobaczyli byscie jak gesto sie robi w towarzystwie luzno powiazanych ze sobą osob. Kiedy zaczynam mowic np. Ze jechalem z hindusem na wycieczke i on mial smieszny akcent "caly dzien mialem wrazenie jakbym ogladał toutorial" albo ze szedlem gdzies ze swoim czarnym kumplem. Na slowo black - wszyscy maja miny jakbym powiedzial ze rucham wlasną matke. I najlepsze jest to ze sami zainteresowani (ten hindus i ten murzyn) maja w pizdzie te "zle wyrazy" tylko biali idioci, na sile staraja sie dostosowac. Bo przeciez skoro ktos powiedzial ze mowienie tak i tak jest zle to tak musi byc. Chuja, nie musi byc. Bede piekł murzynka i polewal kielbe sosem cyganskim. I chuj. Zadna nowomowa nie wchodzi w gre.
Pamiętam, jak kiedyś będąc w Rotterdamie zapytałem dwóch czarnych, czy widzieli innych dwóch czarnych. Użyłem sformulowania "Did you see 2 black guys over here?" Jeden z nich spojrzał na mnie i zapytał "Are you racist?". Odpowiedziałem, że nie. Przecież to nie jest obraźliwe słowo, tylko określenie koloru skóry. Podobnie jest ze słowem "matka", jest to nieobraźliwy synonim słowa "mama", a dużo ludzi patrzy na to krzywo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów