Ostatnie ujęcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ostatnie ujęcie
Dwie cioty z pedalskim zarostem.
Fake jak chuj w ich pedalskich dupach
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Dwie cioty z pedalskim zarostem.
Obawiam się ze twój dziewiczy wons jest bardziej pedalski
Zupelnie przypadkowo bylo tam 3 kamerzystow z profesjonalnym sprzetem, ale fart
ruchamdziwki napisał/a:
Obawiam się ze twój dziewiczy wons jest bardziej pedalski
Uuuu co zakuło pizdusiu w rurkach z kostkami na wierzchu i co tydzień u golicioty?
Kurwa atak klonów
Dajcie tu jakaś weryfikację od 30 roku życia czy inny chuj, już mnie flaki bolą od tych fake wstawek, gość przed strzałem już się przekręca, do tego z 3 ujęcia, najlepsze że takie zjeby nie pracuj a zarabiają lepiej od nas na tych zjebanych tiktokach
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Uuuu co zakuło pizdusiu w rurkach z kostkami na wierzchu i co tydzień u golicioty?
Nie podskakuj bo wpadnę do twojej żonki i zrobię jej dzieciaka którego będziesz wychowywał
paragon0 napisał/a:
Nie podskakuj bo wpadnę do twojej żonki i zrobię jej dzieciaka którego będziesz wychowywał
Żebyś ty był taki mądry wychodząc ze "swojego" pokoju gdy mamusia zawoła na obiad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów