czekamy na sekcję
Ja też czekam. No żeby kuń był zwalony na sen. XDD
Obstawiam.
Cip cip cipeczka ogolona prima sort i cycuszki w sam raz na hiszpana. Ktoś coś?? Dawać nam sekcję!
Obstawiam.
Cip cip cipeczka ogolona prima sort i cycuszki w sam raz na hiszpana. Ktoś coś?? Dawać nam sekcję!
Ja pierdole człowieku...
Ja pierdole człowieku...
Tak wiem, Mój psychiatra teraz sam potrzebuję jakiegoś dobrego psychiatry..
Ps Jeden zbiera znaczki, drugi lubi chuje. No a ja lubię cip cip cipki, cycki i placki ziemniaczane XD
Ja pierdole człowieku...
A ja nic nie mam przeciwko, cip cip i tak dalej tym podobnie
A ja nic nie mam przeciwko, cip cip i tak dalej tym podobnie
A inni lubią jak im nogi śmierdzą. Chuj nas to obchodzi. Spakuj plecak i jazda do szkoły szczylu
Obstawiam.
Żadne forum nie ucieknie przed spermiarzami Trzeba być totalnym przegrywem, by nie wstyd było pisać takie komentarze, nawet pod anomimowym profilem
Żadne forum nie ucieknie przed spermiarzami Trzeba być totalnym przegrywem, by nie wstyd było pisać takie komentarze, nawet pod anomimowym profilem
nie pierdol.
Obstawiam.
Zajebisty komentarz, takie lubię, a nie spina i powaga. Czeba rzyć!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów