18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Poranny bąk
j................l • 2013-03-04, 12:31
Moja mama jest bardzo kulturalną osobą, nie przeklina , nie beka, nie puszcza bąków ale dzisiaj mnie zażyła ...

Leży w łóżku, godzina 10 nad ranem , lekko na fazie która nie zeszła z wczoraj .
Siedzę sobie przed laptopem aż tu nagle słyszę konkretny pierd .
Chwila ciszy a po ciszy komentarz mamy :
"Kurwa, aż mi się w głowie zakręciło"

kolejna chwila ciszy i po ciszy :
"Dobrze, że nie stałam bo bym się pizgła"

kolejna chwila ciszy i po ciszy :
"Synek, weź otwórz okno"

Nie wiem czy to śmieszne dla WAS ale mnie zjebało z nóg szczególnie, że przez całe 21 lat życia słyszałem 3 pierdy i 3 przekleństwa na krzyż
Zgłoś
k................c 2013-03-04, 21:53
"opowiadanie o bąku mamy trafia na główną"
Zgłoś
M................c 2013-03-04, 21:56 6
hahahahha jeziorak ale cie zniszczyli po co spinasz dupke matkojebco heh
Zgłoś
g................z 2013-03-04, 22:18 6
też kąpiecie się razem?
Zgłoś
ddss 2013-03-04, 22:18
MMM uwielbiam MILF

Dasz namiary na swą mamuśke ?

Zgłoś
Magnic 2013-03-04, 23:14 1
jeziorekpl,
Pomyliłeś portale z YAFUD. Tu sadistic, tu kpimy z "krejzolów" i ich przygód tak samo jak z pedałów.

mr_9mm
Dojebałeś do pieca. Akurat niektórych albo nie stać albo nikt nie chce ich zatrudnić bo "nie mają doświadczenia". Taka prawda. W niektórych miastach nie dostaniesz pracy nie ważne jakie masz znajomości a gdzie indziej masz drzwi otwarte gdzie się tylko spojrzysz (nawet bez znajomości).
Z resztą mieszkanie kupione przez rodziców albo u swojej kobiety się nie liczy
Zgłoś
Colossus 2013-03-04, 23:53
Haha, jakie przepychanki gimbusów, jeden lepszy od drugiego, ale autora nieźle zjechaliście
Zgłoś
pat0s18 2013-03-05, 1:01 1
jeziorek powiem ci, że jesteś kretynem wszech czasów i nie wiem na co liczyłeś wrzucając tu historię o bąku twojej starej. a potem napinasz się do każdego negatywnie komentującego. świat się kończy
Zgłoś
zły_skurwiel 2013-03-05, 3:41 3
jezorek współczuje Twojej starej że wychowała takiego zjeba, nie pozdrawiam, chłopaki Cię rozjebali w drobny mak
Zgłoś
freaky 2013-03-05, 12:57
Reasumując: Twoja matka się alkoholizuje. Oprócz tego sypia z własnym synem, klnie jak szewc i puszcza głośne bąki... Patologia!
Zgłoś
mijus85 2013-03-05, 20:24
21 lat i cieszą go tali pierdołu? Dzieci lat 90tych, nie łączcie się
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów