18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Poranny bąk
j................l • 2013-03-04, 12:31
Moja mama jest bardzo kulturalną osobą, nie przeklina , nie beka, nie puszcza bąków ale dzisiaj mnie zażyła ...

Leży w łóżku, godzina 10 nad ranem , lekko na fazie która nie zeszła z wczoraj .
Siedzę sobie przed laptopem aż tu nagle słyszę konkretny pierd .
Chwila ciszy a po ciszy komentarz mamy :
"Kurwa, aż mi się w głowie zakręciło"

kolejna chwila ciszy i po ciszy :
"Dobrze, że nie stałam bo bym się pizgła"

kolejna chwila ciszy i po ciszy :
"Synek, weź otwórz okno"

Nie wiem czy to śmieszne dla WAS ale mnie zjebało z nóg szczególnie, że przez całe 21 lat życia słyszałem 3 pierdy i 3 przekleństwa na krzyż
Zgłoś
RockyWood 2013-03-04, 12:33 3
nie no... na harda.
Twoja historia urzeka.

Rock.
Zgłoś
JohnDeliver 2013-03-04, 12:38 7
Ja się tam pośmiałem piwo
Zgłoś
snik0 2013-03-04, 12:39 44
Chyba masz matkę menelkę skoro jej faza nie zeszła do 10, tak czy inaczej po otwarciu okna widziałeś jak przechodnie klaskali?

Zgłoś
j................l 2013-03-04, 12:43 2
@snik0 uwierz mi, że za taki tekst dostałbyś ode mnie porządny wpierdol gdybyś był w zasięgu ręki bo tylko najgorsze skurwiele i pizdy wypowiadają takie teksty .
Zgłoś
alanhawk 2013-03-04, 12:44 8
nie no... pisac o bąkach matki na sadolu to chyba przesada...
Zgłoś
R................t 2013-03-04, 12:47 348
Piwko za spanie z mamą
Zgłoś
Ponury Knur 2013-03-04, 12:53 63
jeziorekpl napisał/a:

@snik0 uwierz mi, że za taki tekst dostałbyś ode mnie porządny wpierdol gdybyś był w zasięgu ręki bo tylko najgorsze skurwiele i pizdy wypowiadają takie teksty .

Sam z własnej matki w sieci robisz menelkę dodając takie tematy i masz jeszcze pretensję... żenujące jest twoje zachowanie już nie wspomnę jak bardzo żenujące jest że piszesz o pierdach swojej matki.

Zgłoś
mr_9mm 2013-03-04, 12:55 15
jeziorekpl napisał/a:

najgorsze (...) pizdy

... to mieszkają ze starymi w wieku 21 lat....

Zgłoś
x500 2013-03-04, 13:12 25
mr_9mm napisał/a:

... to mieszkają ze starymi w wieku 21 lat....

w jednym pokoju
Zgłoś
zuq4 2013-03-04, 13:53 2
"godzina 10 nad ranem" hehe dobre.
Zgłoś
zatizdig 2013-03-04, 14:02 3
Odpierdolcie się od jeziorka, śmieszna historia. Koleś ma dużo rezerwy do siebie i swojej familii, ze to tu wrzucił.

Śmierć kroczy za nami ramię w ramię.
Zgłoś
borisklinga 2013-03-04, 14:20 7
wyruchałeś ją chociaz na tym łózko czy wolales na laptopie w tibie przycinać ?

Zgłoś
~Blackhunter 2013-03-04, 14:39 6
Zgłoś
Ponury Knur 2013-03-04, 14:39 11
zatizdig napisał/a:

Odpierdolcie się od jeziorka.

Bo co?

Jakiego dystansu? Gość ma najebane pod sufitem że to tu napisał i liczył na pozytywne komentarze a zresztą co mamy mu pisać?

O łał ale twoja mama to krejzolka...
No chyba was pojebało... to jest sadistic...

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów