Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
poród
pepik29 • 2010-03-27, 5:25
w pozny zimowy wieczor siedzi tata z jasiem i matka w ciazy
nagle mama zaczyna rodzic a ze nie bylo swiatla ojciec do jasia
-jasiu musimy odebrac porod lec po latarke i swiec mamie miedzy nogi ja bede odbieral
jasiu swieci a ojciec
-o widze glowke jest glowka zobacz jasiu masz brata
ale czekaj widze druga glowke zobacz blizniaki,o kurwa jest trzecia,trojaczki,jasiu zobacz czwartka glowka

JA PIERDOLE JASIU ZGAS LATARKE ONE LGNA DO SWIATLA!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
grauper 2010-03-27, 12:59
Ocb ??
Zgłoś
DjRicky 2010-03-27, 13:58
W.g mnie chodzi o to, że mama rodzi dzieci (zapewne pięcioraczki), ojciec pewnie chciał jedno, ale że coraz ich więcej, stwierdził, że jak nie wyłączą latarki, to będzie ich coraz więcej, bez końca, więc pomyślał, że one idą do światła jak mole... Najprościej to wyjaśniłem jak się dało... jak tego nie rozumiesz, to sry...
Zgłoś
Bobslej 2010-03-27, 14:05 14
@ up

O dzięki ci za tą mądrość, bez której ni chuja byśmy nie zrozumieli tego dowcipu!
Zgłoś
boocheno 2010-03-27, 15:08 1
dowcip starszy od węgla.... do tego suchar totalny
Zgłoś
Człowiek Widmo 2010-03-27, 15:11
kurwa jeszcze się czytać prawie nie da bez znaków interpunkcyjnych, Pepik pisz normalnie
Zgłoś
grauper 2010-03-27, 16:17
DjRicky - no tye to skumałem. Tylko nie widze tu nic zabawnego. Pozatym bachory ( jak są bliżniaki itp) wyłażą pojedyńczo a nie wszystkie naraz.
Zgłoś
TooNA 2010-03-27, 17:20
to mole lgną do światła ? a myslalem ze cmy ;]
Zgłoś
Matuch90 2010-03-27, 21:58
DjRicky nie chce ci ubliżać ale... Nie.. ! Nie będę ci ubliżał.
Pozdrawiam. Świat jest piękny !!!
Zgłoś
DjRicky 2010-03-27, 23:18
Do wszystkich - to było odnoście wypowiedzi Graupera - nie do wszystkich... pozdrawiam
Zgłoś
Xarn 2010-03-28, 0:59
Dawno dawno emu Kryszak opowiadał ten dowcip - rodziła wtedy bacowa od bacy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem