Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
Czekaj, zaraz przyjdzie jakiś tłuk, i powie, że to wszystko wina PiSu Ten sam tłuk, który zbojkotował referendum gdzie pytali czy chce importu murzynków.
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
Czekaj, zaraz przyjdzie jakiś tłuk, i powie, że to wszystko wina PiSu Ten sam tłuk, który zbojkotował referendum gdzie pytali czy chce importu murzynków.
Razem sobie lodzika pociągnijcie
Ja jestem hetero, nie wiem jak Kogucik, ale zapytaj go czy jest zainteresowany. Chyba, że Ty tylko lubisz patrzeć, jeśli tak to zagadaj do turbobarona.
nie interesują mnie twoje pedalskie fantazje dareczku.
nie interesują mnie twoje pedalskie fantazje dareczku.
Wystarczy, że z Siriuzem macie własne
aha, mhm
Z pewnością tak będzie. Bo jak widzę takie pizdy bolesne w komentarzach jak ty, co boją się własnego cienia to nie mam wątpliwości.
Załóż pampersa i spierdalaj do mamusi pod kołderkę.
[ Dodano: 2024-08-26, 15:48 ]
O i jest pierwszy tłuk. Brałeś udział w referendum?
Nie piszcz ruska sobako.
O i jest pierwszy tłuk. Brałeś udział w referendum?
Pierwszym tłukiem jesteś ty bo chuja rozumiesz
oczywiscie że nie brałem udziału w jakims głupuim referendum, pytanie było tak idiotyczne że az smieszne. moze pis jeszcze zrobi refenredum i zada pytanie czy chcesz płacić mniejsze podatki
Na logike kto rządził ostatnie 8 lat w polsce ? tusk czy kaczyński. skoro kaczysnki i mamy od chuja imigranów to kto ich wpuścił ? Ale ty oczywiscie powiesz ze i tak wina tuska.
oczywiscie że nie brałem udziału w jakims głupuim referendum
Dzięki za szczerość, nie mam więcej pytań
Dzięki za szczerość, nie mam więcej pytań
Proszę bardzo, więc następnym razem przemyśl zanim napiszesz coś głupiego 😀
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów