📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
debil, postawil by noge pod kolko to by sie zablokowala i nie spadla do wody.
Chuj tam, to tylko chiny, można się rozejść.
Dzięki moderatorze za usunięcie mojego poprzedniego postu z cenzurą, zapomniałem że sadistic jeszcze jest ostoją normalności, a nie lewackiego spierdolenia.
Szanuję w chuj
Dzięki moderatorze za usunięcie mojego poprzedniego postu z cenzurą, zapomniałem że sadistic jeszcze jest ostoją normalności, a nie lewackiego spierdolenia.
Szanuję w chuj
A polecę klasykiem.
Aaaaa aaaaa Psotny Wiatr lalalala....szubi-dubi łooooooo.
Aaaaa aaaaa Psotny Wiatr lalalala....szubi-dubi łooooooo.
Posunął i zwalił.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów