📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ co musiał zjechać na bok pewnie warzywko, bo jebanemu się śpieszyło, nawet nie raczył się upewnić czy z na przeciwka coś jedzie.
Ech, Rosja, zapewne zapierdalał na oponach, które przejeździły 15 sezonów. Nie dziwota, że stracił przyczepność.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@UP
Ty widziałeś jakie koleiny na drodze? Nawet nówki opony wiele by nie dały...więc nie dziwota, że stracił przyczepność :/
Ty widziałeś jakie koleiny na drodze? Nawet nówki opony wiele by nie dały...więc nie dziwota, że stracił przyczepność :/
@2 x up. Widzę, że małe masz pojęcie, zauważyłeś, że nawierzchnia asfaltowa była po opadach deszczu, a pan jeszcze z przodu złapał pobocza co w takich sytuacjach jest nie uniknione, współczucia dla rodziny.
Instruktor i tata i wszyscy na około mi zawsze mówili, nie wyprzedzaj na zakręcie i przed górką, oto rezultat na filmie wyprzedzania przed górką, ułamek sekundy i swoją głupotą naraziłeś na utratę życia ludzkiego ludzi przed, za i uczestniczących w tym wypadku jadących. Jestem za wymierzaniem nauczki dla kierowców wyprzedzających na zakręcie oraz przed górką, nie grzywna ani więzienie tylko chociaż 10-30 minut ciągłego oglądania filmu wideo na których znajdują się drastyczne sceny z wypadków oraz opisy zdarzeń, bieg wydarzeń, powód wypadków, myślę, że to by wystarczyło.
Instruktor i tata i wszyscy na około mi zawsze mówili, nie wyprzedzaj na zakręcie i przed górką, oto rezultat na filmie wyprzedzania przed górką, ułamek sekundy i swoją głupotą naraziłeś na utratę życia ludzkiego ludzi przed, za i uczestniczących w tym wypadku jadących. Jestem za wymierzaniem nauczki dla kierowców wyprzedzających na zakręcie oraz przed górką, nie grzywna ani więzienie tylko chociaż 10-30 minut ciągłego oglądania filmu wideo na których znajdują się drastyczne sceny z wypadków oraz opisy zdarzeń, bieg wydarzeń, powód wypadków, myślę, że to by wystarczyło.
@up
Wy tak kurwełe na poważnie? Muahaha
Nosz rozpierdalacie system eksperci, a łykacie posta o "15 letnich oponach".
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Wy tak kurwełe na poważnie? Muahaha
Nosz rozpierdalacie system eksperci, a łykacie posta o "15 letnich oponach".
Jop twoja mać
Czekamy na zdjecia na hardzie.
Przede wszystkim po co oni zawsze w tej Rosji tak zapierdalają? Chuj, że droga dziurawa jak sito mimo to jedzie jak pojebany, no kurwa kretyn bez instynktu samozachowawczego. Potem tylko jeszcze trzeba pojeba co wyprzedza na siłę i mają wypadków od cholery jak takich dwóch się spotka
W takiej sytuacji bez zastanowienia rów, nie ryzykowałbym powrotu z pobocza na ulice gdy na przeciwko zapierdala tyle samochodów, poza tym, jeśli to po malutkim deszczu było to nawierzchnia śliska jak skurwysyn plus zebranie pobocza i droga też bardzo równa, współczuje każdemu kierowcy który musi walczyć w takiej sytuacji.
Do ekspertów:
Zniosło go, bo cały czas hamował. Nawet jak dwoma kołami był na poboczu non stop trzymał hamulec, i to go zgubiło. Dwa prawe koła straciły przyczepność, a dwa lewe cały czas ją miały. Dlatego tak nagle nim rzuciło. To jest jeden z podstawowych i najbardziej niebezpiecznych błędów jakie popełnia się kiedy złapie się pobocze. Wduszenie, albo trzymanie auta na hamulcu. Gdyby w momencie ucieczki puścił hamulec prawdopodobnie by nim porzucało, być może zniosło do rowu, ale na pewno nie rzuciłoby na przeciwny pas.
Zniosło go, bo cały czas hamował. Nawet jak dwoma kołami był na poboczu non stop trzymał hamulec, i to go zgubiło. Dwa prawe koła straciły przyczepność, a dwa lewe cały czas ją miały. Dlatego tak nagle nim rzuciło. To jest jeden z podstawowych i najbardziej niebezpiecznych błędów jakie popełnia się kiedy złapie się pobocze. Wduszenie, albo trzymanie auta na hamulcu. Gdyby w momencie ucieczki puścił hamulec prawdopodobnie by nim porzucało, być może zniosło do rowu, ale na pewno nie rzuciłoby na przeciwny pas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów