Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli juz wybieramy drogę na pozbucie sie psa, to niech przynajmniej bedzie to jakas ruchliwa trasa by pchlarza potacił jakis samochód ciężarowy.
Dobrze sprawdzaja się MOP-y na autostradach, stacje benzynowe na ekspresówkach, czy jakaś wylotówka z miasta.
Chociarz takiego małego pimka to najlepiej chwycic za tylne nogi i o sciane.
Ojej popłakać się można ojej zostawił pieska drań. Ale te pizdy na sadisticu są zniewieściałe. A co z nim ma zrobić jak już mu nie potrzebny? Na zachodzi można usunąć 8miesieczny "płód", można zdrowego dziadka siła zabić (eutanazja). Ale kurwa zbędnego sierściocha nie można uśpić, i nie można na własnej działce drzewa wyciąć. Pier... Wolność
Leci piwko
Sadistic a zawsze pizdy rozpaczają na 10 stron komentarzy nad jakimś sierściuchem.
Nie kieruję tego do poligon6, bo on pewnie siedzi teraz jak zwykle na kwejku i nie chcę go wybijać z rytmu pisania polemicznych komentarzy z gimnazjalistami:)
Pozwól że przedstawię ci blondi.
Blondi była przeuroczym i kochanym pieskiem.
Udało Ci się mnie złapać za słowa . Jednak obstaje przy swoim, tym bardziej, że pies na fotografii, wygląda na zabiedzonego i wychudlego. Ciężko jest stwierdzić jaka była relacja Hitlera z Blondi, jeśli się nie widziało jej bezpośrednio. Skoro Adolf kategoryzowal ludzi na nadludzi i podludzi, to jak mógł traktowac Blondi kiedy nikt nie widział? Niewiadomo, bo w takim zrytym berecie jak jego, wszystko się może zdarzyć.
Udało Ci się mnie złapać za słowa . Jednak obstaje przy swoim, tym bardziej, że pies na fotografii, wygląda na zabiedzonego i wychudlego. Ciężko jest stwierdzić jaka była relacja Hitlera z Blondi, jeśli się nie widziało jej bezpośrednio. Skoro Adolf kategoryzowal ludzi na nadludzi i podludzi, to jak mógł traktowac Blondi kiedy nikt nie widział? Niewiadomo, bo w takim zrytym berecie jak jego, wszystko się może zdarzyć.
Śmieszne jak na siłę próbujesz bronić swojej idiotycznej teorii.
Ojej popłakać się można ojej zostawił pieska drań. Ale te p*zdy na sadisticu są zniewieściałe. A co z nim ma zrobić jak już mu nie potrzebny? Na zachodzi można usunąć 8miesieczny "płód", można zdrowego dziadka siła zabić (eutanazja). Ale k***a zbędnego sierściocha nie można uśpić, i nie można na własnej działce drzewa wyciąć. Pier... Wolność
Ludzi trzeba za mordy trzymać krótko, bo jak dostają za dużo wolności to im się w głowach pierdoli i wykraczają poza własną wolność, a wkraczają na teren wolności drugiego człowieka. No chyba, że uważasz gwałty, rozboje, kradzieże, pobicia, zabójstwa za element wolności.
Jednak obstaje przy swoim, tym bardziej, że pies na fotografii, wygląda na zabiedzonego i wychudlego.
Zabiedzony mówisz. No ok, niech Ci będzie...
Zabiedzony mówisz. No ok, niech Ci będzie...
Masz piwko za to . Przyznaję, że moja teoria nie odnosi się do wszystkich, jednak nigdy tak nie twierdziłam. Tak jak ze wszystkim, niby jest pewna reguła, jednak gdzieś jest odstępstwo, które z miejsca jest argumentem, że nie ma reguły. Dzięki za te lekcje;-). Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów