Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utopić w worku źle, przywiązać w lesie źle, zostawić źle, zjeść źle. Wszystkim nigdy nie dogodzisz.
Też bym nie wiedział co zrobić z takim właścicielem psa
Trzeba byc chujem zeby cos takiego zrobic. Jak bierzesz zwierze to jestes za nie odpowiedzialny.
Wytłumacz to tej niepracującej hołocie , która wyciąga łapska po nieswoje pieniądze z 500+.
Trzeba byc chujem zeby cos takiego zrobic. Jak bierzesz zwierze to jestes za nie odpowiedzialny.
Dlaczego jest tak dużo samotnych matek? Dlaczego? Chuj mnie to interesuje ale frajerstwo się szerzy...
Dlaczego jest tak dużo samotnych matek? Dlaczego? Chuj mnie to interesuje ale frajerstwo się szerzy...
Znalazłam mojego psa na polnej drodze, jedno jego spojrzenie w moje oczy i już nie potrafiłam go tam zostawić, jest tak wdzięcznym i kochanym psiakiem, że nie wyobrażam sobie, by go ze mną nie było. Nie umiem zrozumieć ludzi, którzy wypierdalają zwierzaki, z jakiegoś powodu i skazują je na głód, zimno i tęsknotę. Dużo o człowieku mówi to, jak traktuje innych ludzi, a jeszcze więcej, jak traktuje zwierzęta.
Dla niektórych liczy się tylko mała krótka chwila przyjemność. Dlaczego jest tyle samotnych matek? Bo myśleli chwilą ulotną. On i ona jak takie dwa tępe bezmózgi.
Wytłumacz to tej niepracującej hołocie , która wyciąga łapska po nieswoje pieniądze z 500+.
Nikt ci nie broni nie być impotentem.
Poligon co się powinno zrobić w tej sytuacji?
przeciez pisal ze puszczal psy na droge szybkiego ruchu zeby tiry je rozjezdzaly. czytaj troche
Nikt ci nie broni nie być impotentem.
moze sie stara, ale jego partner nie moze zajsc, troche wspolczucia
pies tez poleciał za samochodem
Dużo o człowieku mówi to, jak traktuje innych ludzi, a jeszcze więcej, jak traktuje zwierzęta.
Pozwól że przedstawię ci blondi.
Blondi była przeuroczym i kochanym pieskiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów