18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Poślizg
Dopek • 2013-01-21, 20:28
Chciałem Wam pokazać poślizg, który zdarzył mi się dziś. Nie ma w nim nic sadystycznego, ale pokazuje odrobinkę szczęścia, które mi towarzyszyło. Prędkość z powodu fatalnych warunków na drodze nie była duża 60 może 70 km/h. Musiałem najechać na coś śliskiego, ukrytego pod śniegiem ponieważ auto momentalnie odbiło mi w lewo.

Jak widać na filmiku brakowało ułamku sekundy by wbić się w pojazd nadjeżdżający z naprzeciwka i gdy by nie śnieg zaległy na poboczu miał bym jeszcze auto do wyciągania z rowu...

Na pewno nie było, ponieważ materiał własny.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haras1991 2013-01-21, 20:33
Wystarczy chwila nieuwagi i koniec a do tego nie potrzebna jest zawrotna prędkość, mnie wyjebało o wiele gorzej i o mały włos nie dachowałem (fakt faktem nie było praktycznie nic odśnieżone wiejska droga) a jechałem zaledwie 40-50 km/h no i na ręcznym Uratował mnie nie dość głęboki rów w którym wylądowałem tyłem a samochód się zawiesił.
Zgłoś
l................5 2013-01-21, 20:34 1
Całe życie przed oczami przeleciało!
Zgłoś
Dopek 2013-01-21, 20:37 11
login095

Powiem Ci, że właśnie nie. Auta z naprzeciwka nie pamiętam, ale pamiętam że zastanawiałem się w czasie tego jak leciałem jak wyciągnę auto z rowu
Zgłoś
Fifka 2013-01-21, 20:44 2
Piwo że tak się skończyło. Niedawno na trasie siekierkowskiej machałem dupą mojego sedana na mokrej nawierzchni z obciążonym tyłem. Jakieś pięć razy kontrowałem bo jakiemuś debilowi w seacie zachciało się zmienić pas bez patrzenia w lusterko. Jechał na pamięć i zajechał mi drogę, ale miałem lepsze warunki niż Ty.
Zgłoś
wysokogatunkowy 2013-01-21, 20:56 3
Nie dostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze, a przecież wg. drogowców drogi są przejezdne
Fakt jest taki że wg. naszych przepisów powinniśmy dzisiaj jeździć z prędkością 5km/h.
Aż cisną się pewne słowa w kierunku naszego rudego premiera i całej tej hołoty która rządzi w tym kraju.
Zgłoś
Leniwy Leonard 2013-01-21, 21:03
Ja pierdole...jeżdżę ponad 10 lat i zrobiłem ponad milion km po różnych drogach i w różnych warunkach. Wolno raczej nie jeżdżę, ale jeszcze nigdy nie przytrafiło mi się żeby samochód sam z siebie wpadł kurwa w poślizg. Jak wy to ludzie robicie?
Zgłoś
Dopek 2013-01-21, 21:20
Leniwy Leonard

Tyle Twojego szczęścia, a skoro piszesz, że nigdy nie przytrafiło Ci się żeby samochód wpadł sam z siebie w poślizg to mamy rozumieć, że Ty spowodowałeś takie sytuacje? Powiem Ci szczerze, że sam bym chciał to wiedzieć jak to się stało, ponieważ owa sytuacja bardzo mnie zaskoczyła.
Zgłoś
Fifka 2013-01-21, 21:25 7
Leniwy Leonard napisał/a:

Ja pierdole...jeżdżę ponad 10 lat i zrobiłem ponad milion km po różnych drogach i w różnych warunkach. Wolno raczej nie jeżdżę, ale jeszcze nigdy nie przytrafiło mi się żeby samochód sam z siebie wpadł kurwa w poślizg. Jak wy to ludzie robicie?

Nie znasz dnia ani godziny.
Wszystko przed Tobą. Powodzenia.
Zgłoś
chrucik 2013-01-21, 21:27
czasem jak się korektor siły hamowania zesra to tak się dzieje. Przyhamowujesz lekko a np lewe tylne łapie mocniej i sru do rowu...
Zgłoś
j................s 2013-01-21, 21:29
ej no....w piątek mam do przebycia 80 km LT-kiem,a tu śnieg napieprza jak pojebany! Nie straszcie mnie!
Zgłoś
Leniwy Leonard 2013-01-21, 21:33 2
@Dopek tak możesz to rozumieć. Stosunkowo często "powoduję" takie sytuacje po to, by nie wyjść z wprawy.
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-01-21, 21:39
@ Dopek, możesz wrzucić materiał mniej przycięty? Zaczynający się chwilę wcześniej niż ten? Co to za trzask na samym początku?

Leniwy Leonard napisał/a:

@Dopek tak możesz to rozumieć. Stosunkowo często "powoduję" takie sytuacje po to, by nie wyjść z wprawy.

Dokładnie. Lepiej być w takiej sytuacji po kilku, mniej lub więcej kontrolowanych poślizgach, niż miałby to być pierwszy poślizg w sezonie.
Zgłoś
Dopek 2013-01-21, 21:40
@inwalida_umysłowy, już tłumaczę skąd ten trzask. Kamerka ustawiona jest na nagrywanie 5 minutowych filmików, w tym momencie był akurat początek nowego nagrywania i trzask to prawdopodobnie włączenie się mikrofonu. Wcześniejszy filmik to sama jazda bez niczego ciekawego, ani na nim nie ma również początku poślizgu.
Zgłoś
Kaef 2013-01-21, 22:27 3
jacekmatys napisał/a:

ej no....w piątek mam do przebycia 80 km LT-kiem,a tu śnieg napieprza jak pojebany! Nie straszcie mnie!

Do sklepu po piwo jedziesz? No bez jaj...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem