📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziabnął go jak ninja dając mu minutę życia na pożegnanie sie z tym światem...
Halman napisał/a:
dając mu minutę życia na pożegnanie sie z tym światem...
Świadomości starczyło mu na ok. 10 sekund. O kurwa ale to jest dobre
Ja pierdolę. Teraz jesteś a za chwilę już ciebie nie ma. Masz jakieś 30 sekund na zastanawianie się czy to co się dzieje to prawda czy nie zanim światła zgasną.
Przesrane. Dlatego najlepszą samoobroną jest po prostu unikanie konfliktów na ulicy a nie pchanie się do typa z nożem, szczególnie, że ten się wycofywał więc wystarczyło dosłownie nic nie robić i stać w miejscu.
No miał mniej więcej tyle czasu na przemyślenie tego co my na napisanie komentarza.
Przesrane. Dlatego najlepszą samoobroną jest po prostu unikanie konfliktów na ulicy a nie pchanie się do typa z nożem, szczególnie, że ten się wycofywał więc wystarczyło dosłownie nic nie robić i stać w miejscu.
No miał mniej więcej tyle czasu na przemyślenie tego co my na napisanie komentarza.
r061071 napisał/a:
kastrować nożowników i nakarmić przed śmiecia swoimi jajcami
Nie zesraj się tam czasem. Przygłupy same się tam pchały, widzieli nóż, a jednak pajacowali.
jak nie umiesz walczyć z nożownikiem to nie walcz, chyba ze chcesz być bohaterem
jestem tylko ciekaw czy gnojek spierdolił ,, czy odsiedzi swoje ...
jestem tylko ciekaw czy gnojek spierdolił ,, czy odsiedzi swoje ...
Taki duży i taki głupi. Iść sobie od tak na gościa z nożem. Prawie jak samobójstwo.
No niezłe - przydałoby się jakieś dodatkowe info skąd, kiedy i czy nożownika złapali.
Wystarczy unikać czarnuchów i innych brudasów. Antidotum na takich jest ołów.
Usztafik napisał/a:
Nawet mój dziadek tak ładnie nie szlachtował świniaków.
Jedno ścierwo mniej
10 s od dźgnięcia do upadku. Oby zdążył przeprosić Boga i się pojednać. Na nic więcej czasu nie było.
tu 10 s.
Pitok napisał/a:
Wystarczy unikać czarnuchów i innych brudasów. Antidotum na takich jest ołów.
tu 10 s.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów