18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Poszła jak na rzeź
Dżepetto • 2024-05-03, 18:56
W Przasnyszu 17 latka w wyniku nieumiejętnego przechodzenia przez jezdnię została potrącona przez wynalazek typu Smart. Z ciężkimi obrażeniami trafiła do szpitala, zaś kierowcy piździka zatrzymane zostało prawo jazdy.

Zgłoś
kawior2007 2024-05-03, 21:12 4
Miała prawo wejść pod koła samochodu i z niego skorzystała!
Zgłoś
Cryo 2024-05-03, 21:15
Samobójczyni vs kretyn bez wyobraźni
Zgłoś
vladok 2024-05-03, 21:22 1
Smarciarz po prostu zagapił się na nadjeżdżający traktor zagłady

goomisch napisał/a:

Naprawdę? Powiedz gdzie mieszkasz, a dojadę Cię mandatami, to nauczysz się jeździć. Wiesz że masz zakaz zatrzymywania się przed przejściem dla pieszych (i za) w odległości mniejszej nie 10m. Zakaz. Nie wolno Ci się zatrzymywać, jeśli przejście jest puste, pieszy nie wchodzi na przejście lub pieszy przechodzi po innym przejściu ( przejście z wyspą centralną).

Nie zesraj się

Zgłoś
triball 2024-05-03, 21:26 1
O ci chuj. Pół Smarta do wymiany
Zgłoś
SVETER 2024-05-03, 21:31
Ja tam widzę, że lewa łapa trzyma telefon, należało się, może następnym razem popatrzy się w lewo
Zgłoś
Heliar 2024-05-03, 21:33 5
psyhepl, Alosza,Baronessa, dżonyłojlker, vladok,

Dla debili powyżej, mam nadzieję że szybko nastąpi wasza, samo utylizacja, a filmiki trafią na harda.
Nie ma co wam tłumaczyć przepisów bo "waszym zdaniem" itd. Tu macie eksperta, link był pod filmikiem

Zgłoś
kokos_123 2024-05-03, 21:35 2
Widać tylko prawą rękę, lewa zgięta w łokciu przy torsie/głowie, po spadnięciu widać telefonik odbijający się od wysepki na jezdni.

Czyli widać zombiak schowany za słupem, z telefonem przy uchu, przed nosem (nie widać bo zamazali), nagle ruszający na przejście.
Karma za stanie bez celu przy przejściu dla pieszych Gdyby szła normalnie, to by ją kierowca zauważył, a nie zignorował jak idiotkę stojąca przy przejściu.

Kierowca może mieć problemy, ale nagranie może go uratować i dostanie współwinę, lub niski mandat.

:oneko:
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-03, 21:55 1
Heliar napisał/a:

Dla debili

Jeśli wziąłeś na serio to co pisałem, to...

...no, nie za dobrze to o tobie świadczy.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
croyna 2024-05-03, 22:28
ja tam zawsze i wszędzie gdy widzę przejście, zwalniam. nawet w nocy, nigdy na pełnej nie przejeżdżam, bo różnie może być. tutaj kierowcy pewnie zasłonił słup, ale gdyby jak ja jechał, to by zdążył. a laska straciła czujność, nie ma co jej oceniać. może zwykle uważa a akurat tego dnia w tej sytuacji weszła bez refleksji.
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-05-03, 22:30 4
bleblebator1 napisał/a:

Dwie sprawy.
Potrącona gadała z koleżanką przy pasach.
Kierownik widział stojace i plotkujące baby przy pasach
Ale przy przejściu jest szeroki u podstawy słup, który w pewnym momencie zasłonił dziewczyny. A jedna z nich w pewnym momencie ruszyła i nagle wynurzyła się zza słupa i było za późno.
Bardziej wina pieszej

W mojej ocenie było to klasyczne wtargnięcie na jezdnie. Wszelkie sankcje wobec kierowcy będą obalone w sądzie i jeszcze otrzyma zwrot kosztów...

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
Dejdwazlote 2024-05-03, 22:34
bleblebator1 napisał/a:

Dwie sprawy.
Potrącona gadała z koleżanką przy pasach.
Kierownik widział stojace i plotkujące baby przy pasach
Ale przy przejściu jest szeroki u podstawy słup, który w pewnym momencie zasłonił dziewczyny. A jedna z nich w pewnym momencie ruszyła i nagle wynurzyła się zza słupa i było za późno.
Bardziej wina pieszej

co ty pierdolisz gościu, wysrałeś pracę doktorską na ten temat ale gówno to kogo obchodzi bo wina kierowcy albo kierownicy. Dojazd do przejścia dla pieszych= zachowaj szczególną uwagę. Uczył mnie tego na jazdach gość 25 lat temu i nikomu krzywdy nie zrobiłem. Kierowca zjebał sprawę i pewnie się nie tłumaczy nawet tak jak ty to próbujesz usprawiedliwiać.
Zgłoś
marcino_zly 2024-05-03, 22:35
Ronin69 napisał/a:

idę na pewniaka BO MA OBOWIĄZEK się zatrzymać

Przed przejściem dla pieszych? Heee każde auto zatrzymujące się przed pasami dla osób które idą na pałę z telefonem w ręku albo i bez i nawet nie spojrza6czy coś jedzie...szkoda że to nie tir. Uuu
a obowiązek ma zwolnić i zachować szczególną ostrożność.
W tym wypadku nie zwolnił i zachował szczególną ostrożność.
Zgłoś
kania777marek 2024-05-03, 22:35 2
I to jest i ono Ostatnie pokolenie
Zgłoś
Dejdwazlote 2024-05-03, 22:42
baronturbina napisał/a:

Dziewczynko masz ty w ogole prawo jazdy? Weszła na pasy nie patrząc na pewniaka. Nie wierz w to co w telewizji pierdolą. Wpakowała sie pod
Jadące auto i chuj z nią.

I co z tego że weszła na pasy? znasz przepisy? masz prawo jazdy?

mariusz3pl napisał/a:

W mojej ocenie było to klasyczne wtargnięcie na jezdnie. Wszelkie sankcje wobec kierowcy będą obalone w sądzie i jeszcze otrzyma zwrot kosztów...

popatrz którą stroną samochodu dostała to będziesz miał odpowiedź czy to było wtargnięcie.
Zgłoś
mun66 2024-05-03, 22:48
w 100% wina pieszej, ale prawo mamy pisane pod samobójców i kierowca ma problem.

goomisch napisał/a:

Wina obustronna jak dla mnie. Kierowca piździka ma zasrany obowiązek zwolnić dojeżdżając do przejścia i zachować szczególną ostrożność. Piesza zaś ma bezwzględny zakaz wchodzenia na przejście bezpośrednio przed nadjeżdżający pojazd ($14.1.a KRD) , no i zachowanie szczególnej ostrożności obowiązuje każdego uczestnika ruchu.

żaden kierowca nie moze przewidzieć tak głupiego zachowania pieszego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów