📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sprzedam wykrywacz
Chłopaki z mojego miasta
depozycik trafili w dodatku biedny i tyle czym się tu podniecać...chcesz kopać kup se garretta 150 za 600 zł na początek sprzęt jest ok...chcesz depozyty kosić kup statyka HS albo coś ze stajni Armanda
tu macie dobre fanty panowie ciągną
tu macie dobre fanty panowie ciągną
Na gówno se możecie pozbierać po co idiota wstawia te filmy? żeby inni potem letali z wykrwaczami?Powiadam wam że już kurwa nie macie co szukać bo wszystko przeszukane i nie kupujcie wykrywaczy.
fezer44,
buhah człowieku miałeś w ręku piszczałe ? Z doświadczenia wiem, że na terenie gdzie ludzie kopią od lat można wytargać różne fanty....
buhah człowieku miałeś w ręku piszczałe ? Z doświadczenia wiem, że na terenie gdzie ludzie kopią od lat można wytargać różne fanty....
Niedawno zakopałem resoraki u siebie na dzielnicy w piaskownicy - jak będę duży to przyjdę z wykrywaczem metalu i poszukam .
opusative napisał/a:
depozycik trafili w dodatku biedny i tyle czym się tu podniecać...
1.6kg srebra to straszna bieda. Kogoś tu zabolało, że cały czas tylko militarne złomowisko wpada (zresztą jak się biega ze statykiem od armanda to wszystko mniejsze od tytanica się pomija). Zamiast się cieszyć że trochę historii zostało ocalone od zapomnienia to siejesz typowo po polsku, nienawiścią. Żal.
el_kadafi napisał/a:
1.6kg srebra to straszna bieda. Kogoś tu zabolało, że cały czas tylko militarne złomowisko wpada (zresztą jak się biega ze statykiem od armanda to wszystko mniejsze od tytanica się pomija). Zamiast się cieszyć że trochę historii zostało ocalone od zapomnienia to siejesz typowo po polsku, nienawiścią. Żal.
a kto powiedział że latam z armandem ? Militarka dla ciebie złom, dla kogoś innego obiekt wędrówek.
A i jak chcesz na depozyty dynamika to powodzenia w kopaniu....
kurwa kolejni tworzą swój kanał?? tak to i ja mogę wrzucić stare monety do słoika i się podniecać, że znalazłem..
gozdek napisał/a:
kurwa kolejni tworzą swój kanał?? tak to i ja mogę wrzucić stare monety do słoika i się podniecać, że znalazłem..
weź ty kurwa popatrz jakie chłopaki fanty targają później się udzielaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów