Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podaj link do tego portalu. chce zobaczyc ból dupy pod tym postem.
zginął cygan, który próbował mu ukraść telefon. W USA ten koleś był by bohaterem, bo zabił złodzieja.
Podobno ma dostać 12 lat... niby za co? należy mu się krata browarów i medal !
Mialem racje, maly smrod ktory pewnie zostal wepchniety pod samochod przez wlasna rodzine, zeby wymusic jakies odszkodowanie, czy cholera wie co.
Nie jesteście sadolami, tylko kretynami. Następnym razem pierdolnie w kogoś z waszych bliskich i będzie się wam piana z japy sączyć.
xTheo napisał/a:
Cytat:busiorek123 napisał/a:
Cytat:@up gdyby był cyganem nie było by tematu
Zaskocze Cię:
"Potrącony 13-latek to obywatel Rumunii. Mimo prowadzonej reanimacji, chłopiec zmarł. Jego bliscy byli świadkami wypadku. Zostali już przesłuchani przy udziale tłumacza. Prokuratura nie ujawnia, czy Rumuni byli w Polsce przejazdem, czy też zatrzymali się tu na dłużej. "
Info z WuPe
Jednego brudasa mniej, hej!
To jakaś rodzina, czy znajomi czy inny cygański tabor:
dziennikzachodni.pl/artykul/3364161,wypadek-w-mikolowie-romowie-zadaja...
wyglądają zdecydowanie jak ciężko pracujący obywatele Rumuni.
Pewnie lamentują pod tą komendą, bo im jednego dzieciaka do żebrania zabrakło i chcą rekompensaty. Albo komuś z ręki chcą powróżyć i tombak sprzedać.
Był RUMUNEM a nie ROMEM, to jest ogromna różnica:
romowie aka zawszeni cyganie nie mają nic wspólnego z Rumunią, kiedy kurwa w końcu pojmiecie?
romowie aka zawszeni cyganie nie mają nic wspólnego z Rumunią, kiedy kurwa w końcu pojmiecie?
@Eustachy6 i reszta pierdolacych stara spiewke pt. "rom, a rumun".
Byl ROMEM z RUMUNSKIM obywatelstwem.
Czyli zwyklym cyganem.
Byl ROMEM z RUMUNSKIM obywatelstwem.
Czyli zwyklym cyganem.
No tak, mnóstwo tego typu zdarzen na polskich drogach, i nikt o tym nie mówi ( mainstreamowe media), lecz gdy zdarzyło sie to rodzinie romów to od razu poruszenie i temat na dobre 3 dni. Cóż powiedziec polska a nie Polska.
W wiadomościach podawali, że cygan chciał mu ukraść komórkę. Za co ma dostać 12 lat? za udaremnienie kradzieży? ...
MGSniper napisał/a:
W wiadomościach podawali, że cygan chciał mu ukraść komórkę. Za co ma dostać 12 lat? za udaremnienie kradzieży? ...
Co ty pierdolisz? W których wiadomościach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów