Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
Mam nadzieje że go znajdą i dostanie nagrodę
@UP
W Rumunii cyganow jest mnostwo, wiec ja bym obstawial cyganstwo z podwojnym obywatelstwem.
To może pisz "Słowacy". Na Słowacji jest mniej więcej tyle samo cyganów, ile w Rumunii.
http://www.fakt.pl/oblawa-na-bandyte-ktory-smiertelnie-potracil-13-latka-,artykuly,449581,1.html
Wpisałem w google pierwsze co popdanie, wyskoczył fakt (trudno).
Bądźmy szczerzy, rodzina obywateli Rumunii czyli nie cywilizowani Rumunie a tacy co stoją na skrzyżowaniach z łapskami przy szybach, nie rodzina a patologia.
Świadek mówi co innego a oni (rodzice) co innego. Nie zdziwie się jak sami wypchnęli bachora pod auto bo liczyli na kase.
A jak nazwać kogoś, kto pisze: "nie zdziwie się", "kase", czy "Rumunie", jeśli nie "PATOL". Do tego zdań konstruować nie umiesz, nie mówiąc już o interpunkcji... Do szkoły patolu.
Nie spinaj się, jakbyś był tak wielce obeznany na jakiego próbujesz się robić wiedziałbyś iż w okolicy Rumunia ma największą populację cyganów bo ponad 2 miliony.
Pozdrawiam Cię :*
No chyba się mylisz: całkowita liczba ludności - 19,6 mln. Romowie – 2,3%
Nie spinaj się, jakbyś był tak wielce obeznany na jakiego próbujesz się robić wiedziałbyś iż w okolicy Rumunia ma największą populację cyganów bo ponad 2 miliony.
Kurwa, populacja cyganów według ciebie - 2 miliony
Całkowita populacja Rumunii - 20 milionów
Ty głupi kurwiszonie, nie widzisz zależności?
No i się wkurwiłem.
Na Słowacji jest taka sama populacja romów, jak w Rumuni. I tak jestem obeznany akurat w tym i nie tylko w tym temacie, więc nie muszę się na takiego "robić". A głupotę trzeba tępić tak samo jak cyganów.
tvp.info/14371160/zabil-i-uciekl-ofiara-kierowcy-to-obywatel-rumunii