Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
i juz go dojebali , po temacie!!
Jebną to jebną na chuj drążyć temat
oddawać mi kurwa piwo ! dopiero w komentach wyczytałem, że to cygan.
busiorek123 napisał/a:
@up gdyby był cyganem nie było by tematu
Zaskocze Cię:
"Potrącony 13-latek to obywatel Rumunii. Mimo prowadzonej reanimacji, chłopiec zmarł. Jego bliscy byli świadkami wypadku. Zostali już przesłuchani przy udziale tłumacza. Prokuratura nie ujawnia, czy Rumuni byli w Polsce przejazdem, czy też zatrzymali się tu na dłużej. "
Info z WuPe
Jednego brudasa mniej, hej!
dajcie bana zalozycielowi tematu, za ochrone cyganow. Przeciez od razu wiadomo ze nie byli to zwykli obywatele rumunii tylko cyganskie scierwo.
zrobcie zrzutke na adwokata dla goscia i sie dorzuce
zrobcie zrzutke na adwokata dla goscia i sie dorzuce
xTheo napisał/a:
Zaskocze Cię:
"Potrącony 13-latek to obywatel Rumunii. Mimo prowadzonej reanimacji, chłopiec zmarł. Jego bliscy byli świadkami wypadku. Zostali już przesłuchani przy udziale tłumacza. Prokuratura nie ujawnia, czy Rumuni byli w Polsce przejazdem, czy też zatrzymali się tu na dłużej. "
Info z WuPe
Jednego brudasa mniej, hej!
co za idiota Rumunia to nie Romowie. Nie myl tych dwóch narodów i wracaj do szkoły, a nie siedzisz na sadolu i straszysz niewiedzą.
Transylwanie zna? Wampiry zna? To właśnie ten kraj. A teraz otwórz google, zobacz mapę i poczytaj o tym dumny narodzie, a nie gadał głupot.
już go mają
heheheh Uwielbiam ten portal i te wspaniale komentarze
Czytajac takie komentarze duma mnie rozpiera !!!
Ps. Przejechal po gownie i nazywaja go morderca? Ludziom w glowach sie popierdolilo
Czytajac takie komentarze duma mnie rozpiera !!!
Ps. Przejechal po gownie i nazywaja go morderca? Ludziom w glowach sie popierdolilo
Skoro znają numery tablic (z kamer na stacji) to chyba jego znalezienie nie jest szczytem możliwości policji?
cholera, zawsze myślałem, że to dla beki ludzie wymiennie stosują rumun/cygan ale dzięki sadistic.pl przekonałem się, że naprawdę są idioci co nie rozróżniają tych dwóch nacji.
wernetto napisał/a:
co za idiota Rumunia to nie Romowie. Nie myl tych dwóch narodów i wracaj do szkoły, a nie siedzisz na sadolu i straszysz niewiedzą.
Transylwanie zna? Wampiry zna? To właśnie ten kraj. A teraz otwórz google, zobacz mapę i poczytaj o tym dumny narodzie, a nie gadał głupot.
Nie spinaj się, jakbyś był tak wielce obeznany na jakiego próbujesz się robić wiedziałbyś iż w okolicy Rumunia ma największą populację cyganów bo ponad 2 miliony.
Pozdrawiam Cię :*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów