Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Witam, to mój pierwszy post i jest może mało sadystyczny, ale chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w odnalezieniu tego kolesia który wczoraj w Mikołowie ( obok Katowic ) śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł. Poruszał się czarnym Fordem Mondeo. Namierzyć skurwiela
Rozumiem że zakupił 2 x 200 balsamu pomorskiego i 4 piwa a dopiero po ich spożyciu potracił dzieciaka.
I will wear you like a condom.
właśnie temu się dziwię, słyszałem gdzieś potwierdzone info że dzieciak był cyganem i tyle...temat do zamknięcia
właśnie temu się dziwię, słyszałem gdzieś potwierdzone info że dzieciak był cyganem i tyle...temat do zamknięcia
busiorek123 napisał/a:
śmiertelnie potrącił 13-to latka i uciekł.
busiorek123 napisał/a:
Namierzyć skurwiela
Nie ma to jak chamskie wpływanie na emocje Chociaż można to jeszcze lepiej napisać
Daję piwo
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ciekawy komentarz z jednej strony:
"Czemu nie napiszecie, że potrącony był jednym z grupy Cyganów którzy podeszli do tego auta? Pownie zaczęli nagabywać kierowcę wciskając mu lewe złoto. Facet się wkurzył dał w gaz a dzieciak stojący przed samochodem aby uniemożliwić mu odjechanie nie zdążył odskoczyć. Nic jednak nie usprawiedliwia ucieczki z miejsca wypadku."
"Czemu nie napiszecie, że potrącony był jednym z grupy Cyganów którzy podeszli do tego auta? Pownie zaczęli nagabywać kierowcę wciskając mu lewe złoto. Facet się wkurzył dał w gaz a dzieciak stojący przed samochodem aby uniemożliwić mu odjechanie nie zdążył odskoczyć. Nic jednak nie usprawiedliwia ucieczki z miejsca wypadku."
złożyłem prywatną ofertę obywatelską na TORze. Koszt z jakieś 20tys. $
co tu robi mój ojciec ?
jeżeli to cygan to zapomniał odebrać nagrody i dlatego go szukają
źródło jakieś, więcej oficjalnych informacji? Wrzucasz fotę jakiegoś typa, a my mamy uwierzyć w to co napisałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów