"Z katolem zadrzeć to gorzej niż z dresem"
-- mój znajomy
Let the flame games begin then!
Osoby które stwierdzą, że mało sadystyczne proszone są o wsadzenie sobie gwoździa w dupsko przed odtworzeniem materiału
Po tagach nie znalazłem.
Tacy logiczni ateiści. To niech mi wytłumaczą po co ten cały świat i życie, bo jeśli mam pożyć te powiedzmy 70 lat, a potem po prostu zniknąć i chuj, koniec wszystkiego, to według mnie to jest właśnie bez sensu.
A może w tych manifestacjach/promocji chodzi o to, aby pokazać innym ateistom, że jest dużo więcej takich. O doprowadzenie do sytuacji, w której ateiści nie będą mniejszością atakowaną na każdym kroku przez dzisiejsze pokolenie starszych - pokolenie homo sovieticus.
Tacy logiczni ateiści. To niech mi wytłumaczą po co ten cały świat i życie, bo jeśli mam pożyć te powiedzmy 70 lat, a potem po prostu zniknąć i chuj, koniec wszystkiego, to według mnie to jest właśnie bez sensu.
Kto tak strasznie atakuje tę mniejszość?
Za wiarę ciągle giną ludzie i to wielu
a ty masz czelność pisać, że ateizm jest tak okropnie prześladowany
Radzę widzieć więcej niż czubek własnego nosa
Czyli jak ktoś wierzy w jakiegoś boga to znaczy, że światły i rozumny nie jest? Czyli tysiące wynalazców i odkrywców w historii świata była nieświatła i nierozumna twoim zdaniem, muszą być teraz przygnębieni zdaniem anonimowego chłopczyka z internetu
Nie dość, że nie sadystyczne to jeszcze chujowe.
Ogólnie chodzi o to, żeby promować wszystko inne niż chrześcijaństwo - islam i ateizm, bo ta religia towarzyszyła USA...
A może w tych manifestacjach/promocji chodzi o to, aby pokazać innym ateistom, że jest dużo więcej takich. O doprowadzenie do sytuacji, w której ateiści nie będą mniejszością atakowaną na każdym kroku przez dzisiejsze pokolenie starszych - pokolenie homo sovieticus.
Mój błąd - przecież w Polsce wcale nie atakuje się mniejszości religijnych czy etnicznych. Nie ma rasizmu, wszechobecnej pogardy. Idź powiedz swojej babci, że jesteś ateistom, ciekawe jak się ucieszy.
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."