Niema co się dziwić jak tam większość domów jest ze sklejki.
a budynki dalej z dykty
Się kurwa znawcy znaleźli.
A co, jeśli wam powiem, że na porządne tornado murowany budynek też nie wystarczy...?
(czy tylko ja mam dosyć jebanych januszy, którzy na wszystkim się znają...?)
Tak dla jasności amerykanie często budują schrony pod swoimi domami, wykonane lepiej niż wasze lepianki z gówna i cegły z 2 wojny światowej w których mieszkancie od urodzenia albo "budynki" na które wzięliście kredyt i które będą spłacać wasze dzieci dostając w spadku po was stare passaty i choroby genetyczne.
Oj, chyba właśnie wyjaśniłem że nadal jako kraj jesteśmy 100 lat za murzynami.
Video z kanału na youtube Pecos Hank, koleś jest łowcą tornad i bardzo fajnie się go ogląda i słucha, jest bardzo merytoryczny i nie pajacuje przed kamerą.
A to zwracam honor. Ci kolesie mają jaja jak kokosy.
@up up up - to nie my jesteśmy tacy pojebani żeby się budować tam gdzie są tornada, wulkany, tsunami, trzęsienia ziemi czy zabójcze zwierzęta. Żyjemy w najlepszym miejscu na tej planecie bo nie jesteśmy jebanymi niedojebami.
No fakt. Między ruskami i szkopami. Kto mógłby znaleźć bardziej bezpieczne miejsce na Ziemi....
Skro nie jesteś " jebanymi niedojebami." to pewne musisz być przciwieństwem, czyli "niejebanymi dojebami" jak zgaduję....
[...]musisz być przciwieństwem, czyli "niejebanymi dojebami" jak zgaduję....
chyba bym tego lepiej nie ujął, chociaż to co miałem na myśli czytając komentarz @Adae...
Nigdzie na powierzchni naszej planety nie jest tak do końca bezpiecznie, ale na pewno nie powiedział bym, że u nas, w Polsce jest jakkolwiek bezpiecznie, czy to z winy sąsiadów, czy obecnej władzy, czy innych koronawirusów...
chyba bym tego lepiej nie ujął, chociaż to co miałem na myśli czytając komentarz @Adae...
Nigdzie na powierzchni naszej planety nie jest tak do końca bezpiecznie, ale na pewno nie powiedział bym, że u nas, w Polsce jest jakkolwiek bezpiecznie, czy to z winy sąsiadów, czy obecnej władzy, czy innych koronawirusów...
Ameryka północna ma tornada i kartele, południowa kryzysy, Azja wirusy, Europa skonfliktowanie pod względem etnicznym i politycznym (Polska jest w epicentrum), Afryka niedojebanie umysłowe i niewolnictwo wpisane w genom, każdy na swój sposób ma przesrane, tak więc...
Co do niedojebanych umysłowo lewackich rasistów - ten komentarz ma charakter prześmiewczy i niewiele ma wspólnego z rzeczywistością, na którą składa się wiele innych zdecydowanie poważniejszych czynników niż w./w wymienione...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów