Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takie coś powinno być jako Próba zabójstwa...
Być może będzie:
Siła uderzenia spowodowała, że 20-letnia mieszkanka Zabrza została odrzucona na kilka metrów. Nieprzytomną kobietę w stanie ciężkim przewieziono do szpitala w Zabrzu, a następnie przetransportowano do szpitala w Sosnowcu.
Miesięczny synek kobiety, który wypadł z wózka, został przewieziony do Centrum Pediatrii w Zabrzu.
Potrącenia przez samochód uniknął ojciec dziecka, który także przechodził przez jezdnię. Mężczyzna zdążył w ostatniej chwili odskoczyć do tyłu.
Sprawca wypadku był trzeźwy. Jego samochód został zabezpieczony do badań. Bezpośrednio po zdarzeniu 59-letni kierowca tłumaczył, że nie zauważył pieszych, bo oślepiło go słońce. Policjanci nie wykluczają jednak innych przyczyn zdarzenia. Sprawą zajmują się funkcjonariusze wydziału kryminalnego.
Dupa wołowa nie ojciec, jak coś takiego widzi, to instynktownie sam ucieka, zamiast wypchnąć z strefy zagrożenia własną rodzinę...
Taaa Ty byś pewnie zdążył jeszcze słitaśną focię na fejsbuka zrobić...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów