18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
józekdeluxe 2016-04-22, 11:16 5
Darwin działa

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
janlew 2016-04-22, 12:12
józekdeluxe napisał/a:

Darwin działa

Durnyś, tam jest 1 pas.
Zgłoś
morfeusz_123 2016-04-22, 12:25 4
Wina po obu stronach - nie jestem ekspertem.
Zgłoś
1.Michal 2016-04-22, 13:10
ale pierdolnął
Zgłoś
józekdeluxe 2016-04-22, 16:27 19
janlew napisał/a:

Durnyś, tam jest 1 pas.

Nie spojrzałbyś w lewo?

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
Gwardek 2016-04-22, 20:05 1
morfeusz_123 napisał/a:

Wina po obu stronach - nie jestem ekspertem.

Jak nie jesteś ekspertem to po kuśkę się wypowiadasz?
Zgłoś
flaszka 2016-04-22, 20:07 14
Jezdnia w danym kierunku nie musi być rozdzielona pasami. Jeżeli zmieszczą się śmiało 2 samochody to można jechać. Wina przebiegającego debila. W ogóle czemu ludzie nie patrzą i nie dbają o swoje zdrowie i życie ...
Zgłoś
Sudecki 2016-04-22, 20:41 24
Ten filmik powinno się puścić każdemu kretyńskiemu zjebowi, który zapierdala na rolkach/rowerze/deskorolce/seegwayu pod prąd, wyjeżdża nagle zza samochodów, nie kuma pierwszeństwa i jeszcze najlepiej w słuchawkach na uszach i z oczami w dupie, a potem jest ogromnie zdziwiony ze ktoś go zabił. Ale się wkurwiłem.

Przy okazji: co to za różnica, czyja jest wina w takiej sytuacji? Fakty są takie, że koleś wyjebał nagle zza stojących samochodów w miejscu nieprzeznaczonym do nagłego wyjebywania zza stojących samochodów. Na pewno w locie zdążył pomyśleć "na szczęście nie moja wina"
Zgłoś
kokos_123 2016-04-23, 0:00 1
nie no, wina jest pieszego ( zawsze będzie jeśli nie znajdował się na przejściu ), nieważne co robił kierowca, nieważne że pieszy wybiegał z za stojących samochodów, wina jest jego bo to nie pasy.

:oneko:
Zgłoś
taigatrommel 2016-04-23, 0:09
Takiego pieszego, to mi nie żal! Nigdy się nie wybiega zza stojących aut! Never ever!!! Ale teraz to taka ciota będzie ofiarą, a kierowca się będzie musiał tłumaczyć do końca życia, przez debilizm pieszego!
Zgłoś
Zielonek92 2016-04-23, 0:21
a i jeszcze mu kare powinni wjebać i to taką srogą żeby zapamiętał że przechodzi się po jebanych pasach !
Zgłoś
MarcinWrc 2016-04-23, 0:52
@up
Możliwe, że teraz to już będzie tylko przejeżdżał po pasach swoimi własnymi dwoma kółkami. Chyba, że mu się poszczęści, to będzie kuśtykał.
Zgłoś
miedzianek 2016-04-23, 1:04 1
MarcinWrc napisał/a:

@up
Możliwe, że teraz to już będzie tylko przejeżdżał po pasach swoimi własnymi dwoma kółkami

Też bym za takie coś chciał dostać motocykl...Ale wolałbym niewolnika
Zgłoś
M................e 2016-04-23, 1:12
To jest chyba przy uniwersytecie opolskim tam jest skrzyżowanie i na tej drodze starty pas ruchu.
Tam jest niesamowity pierdolnik z autami a jak ktoś nie zjedzie w lewo na skrzyżowaniu wcześniej to nie widzi nic od prawego pasa jeden wielki martwy punkt po prawej stronie w godzinach szczytu tak gdzieś 14-17 i 8-10. Przy troche szerszym aucie albo autobusie bez problemu pojazd zaczyna wystawać poza linię ciągłą nikt się tym chyba nie przejmuje ja w każdym razie zawsze zjeżdzałem wcześniej bo stać w tamtym kurniku to kicha.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów