📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
jaka ciota!Dostać od tak małego człowieczka ;D
Pizda nad pizdami...
a nie widzicie, ze większy nie chce mocniej przypierdzielić małemu i celowo unika walki?
dawał mu fory, jak ja bym sie miał bić z karłem to traktowałbym go jak dziecko, albo kobiete, jakoś ciężko by mi go było uderzyć. W młodości często siostra dawała mi wycisk, bo sie bałem że jej krzywde zrobie, to tam ją tylko tak lekko szturchałem, może on tego karła traktuje tak samo niepoważnie.
w sumie to kurdupel go najebał
Cyba po raz pierwszy widzę małego, który nie jest tylko mocny w gębie :p
tak sie sklada ze taki kurdupel ma morde na wysokosci twoich jader i idealnie moze w nie walic, gdy w nie walnie skulisz sie z rozkoszy, by mogl ci zajebac z twarz. nie ignorujcie ich prosze
Co jak co ale kurduple są często bardzo silne, a złośliwe to kurestwo że ho ho.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów