📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Nie tylko u nas tak napierdala.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ekolodzy pieprzeni kostkę to poukładali prawie w wodzie, a drzewa wyciąć nie można.
No wiało wiało. Nam antenę obalilo a 500 metrów od nas masa szkód
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nie tylko u nas tak napierdala.
Byłem wczoraj w Holandii, i tam napierdala jeszcze mocniej niż u nas ze względu na słabe zalesienie Holandii i brak przeszkód w przypadku wzniesień. Czasami wiało tak, że myślałem, że mi szyby powybija w aucie i je przewróci. Do tego Holandia jest płaska, jak 10 latka przed pokwitaniem i wiatr ma się gdzie rozpędzić. Wiem, bo Ojciec Święty Jan Mechatron II z Dziwiszem i duchownymi przeniesionymi do sąsiedniej parafii mi mówili, jak wyglądają 10 latki.
radek225 napisał/a:
Byłem wczoraj w Holandii, i tam napierdala jeszcze mocniej niż u nas ze względu na słabe zalesienie Holandii i brak przeszkód w przypadku wzniesień. Czasami wiało tak, że myślałem, że mi szyby powybija w aucie i je przewróci. Holandia jest płaska, jak 10 latka przed pokwitaniem. Wiem, bo Ojciec Święty z Dziwiszem i duchownymi przeniesionymi do sąsiedniej parafii mi mówili, jak wyglądają 10 latki.
Oj współczuję doświadczeń, częste odwiedziny na plebani musiały zostawić uszczerbek na psychice.
Heliar napisał/a:
Oj współczuję doświadczeń, częste odwiedziny na plebani musiały zostawić uszczerbek na psychice.
Dokładnie tak jak mówisz, biedaku. Dopiero dzięki Sekielskim dowiedziałem się, że moje wizyty z Tobą na plebanii to nie służba do mszy, tylko coś innego. Wystarczyło powiedzieć, to bym przerwał to plugastwo wcześniej. A tak odprowadzałem Cię na plebanię, a później pół dnia myślałem, że ćwiczysz, jak ubrać stół liturgiczny. Ale stało się, dobry psycholog powinien postawić Cię na nogi. Będzie dobrze .
radek225 napisał/a:
{...} .
No już, już nie wypieraj się, będzie dobrze , nie całkiem normalnie, ale dobrze
Heliar napisał/a:
Zawsze się znajdzie jakaś 'mądra' kurwa na tym portal, no zawsze.
A Hitler mógł zalać wodą...
Heliar napisał/a:
No już, już nie wypieraj się, będzie dobrze , nie całkiem normalnie, ale dobrze
Czemu tu jeszcze siedzisz. Przecież Twój stary wyraźnie powiedział, byś poszedł do niego i przyłożył swój język do jego hemoroida, bo mu znowu wylazły po tym, jak się białka nawpierdalał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów