Dodatkowo był zajęty telefonowaniem.
Meksyk.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Normalnie. Jak wierzą w ducha co przylatuje za chmur, żeby dupcyć cudze żony albo zombiaki wstające z grobów to dlaczego mają nie wierzyć w duchy wychodzące spod ziemi ze świata zmarłych? Przecież to ten sam poziom uszkodzenia mózgu.
zmarnowałem 22 znakiNudny jesteś. Idź pluć jadem na jakieś zlewaczałe fora dęty parasolu, bo przyjdzie czas, że tego Bożego Ducha będziesz wołał o pomoc zesrany bliskim końcem swojego plugawego życia.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Oh Znowu ten mit o nawracającym się na łożu śmierci ateiście powiem ci krótko Sram na twojego Boga Sram na twoją religię nigdy w życiu nie dojdzie u mnie do takich uszkodzeń mózgu że bym wolał na pomoc magiczną istotę
Kolejny walczący ateista.
Kolejny walczący ateista.
Możesz być sobie niewierzący, ale powinieneś szanować cudze wierzenia, nawet jeśli wydają ci się głupie.
Nie jesteś wyjątkowy bo rozumowo doszedłes do wniosku że boga nie ma, można wierzyć lub nie, ale obrażając w ten sposób wierzących w cale nie wydajesz się bardziej inteligentny.
Bo zwykle o to wam chodzi żeby sobie dobrze zwalić, przedstawiając sie jako oświeconego.