📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dobrze że jestem amebą
a ja mówię kolejny raz to jest Polski portal i wolałbym, żeby teksty były po Polsku i wkurwiają mnie te porównania, że angielski na poziomie ameby może i kurwa być na poziomie lewaka chuj mnie to obchodzi, chcesz chuju piwo to dopisz obok w chmurce po polsku i dobrze, że kurwa miłosierny jesteś soczi i nie dałeś ruskiego na poziomie pantofelka
no i wychodzi na to, że musisz na korki do ameby się wybrać bo thousand to nie jest sto tylko tysiąc ;p
Ruli napisał/a:
a ja mówię kolejny raz to jest Polski portal i wolałbym, żeby teksty były po Polsku i wkurwiają mnie te porównania, że angielski na poziomie ameby może i kurwa być na poziomie lewaka chuj mnie to obchodzi, chcesz chuju piwo to dopisz obok w chmurce po polsku i dobrze, że kurwa miłosierny jesteś soczi i nie dałeś ruskiego na poziomie pantofelka
No cóż, są ludzie którzy mają coś w głowie i są tacy jak Ty. Tak to już jest na tym świecie.
tłumaczenie: po raz tysięczny powtarzam ci,że nie wyglądasz grubo w tej sukience
@soczi ameba nawet sam języka nie zna a pierdoli, kolejny dureń na sadolu nawet nie zauważyłem
@takpałesse
Widzę po twoich postach, że mamy kolejnego lewaka na sadolu
@takpałesse
Widzę po twoich postach, że mamy kolejnego lewaka na sadolu
myślałem że to kutas jakiś... co ten sadol robi z człowiekiem.
@Ruli, ależ Ty odważny jesteś, ale mi pojechaleś! No cóż, czego tu wymagać od człowieka u którego 23 to wiek i IQ.
Nie rozumiem, dlaczego on kłamie? Co on chce takiego paszczura grubasa jebać czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów