18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Smutas 2014-01-13, 12:31
Moja ameba nie zrozumiała...
Zgłoś
flourishman 2014-01-13, 13:18 18
Bo kłamać też trzeba umieć

W lepszej jakości nie chce mi się szukać
Zgłoś
J................S 2014-01-14, 13:28
dobrze że jestem amebą
Zgłoś
Ruli 2014-01-14, 13:32 4
a ja mówię kolejny raz to jest Polski portal i wolałbym, żeby teksty były po Polsku i wkurwiają mnie te porównania, że angielski na poziomie ameby może i kurwa być na poziomie lewaka chuj mnie to obchodzi, chcesz chuju piwo to dopisz obok w chmurce po polsku i dobrze, że kurwa miłosierny jesteś soczi i nie dałeś ruskiego na poziomie pantofelka
Zgłoś
spektator 2014-01-14, 13:36
nie chciało mi się wyjeżdżać z powrotem do góry, żeby dać piwo
Zgłoś
professorG 2014-01-14, 13:37 11
no i wychodzi na to, że musisz na korki do ameby się wybrać bo thousand to nie jest sto tylko tysiąc ;p
Zgłoś
takpalatset 2014-01-14, 13:58 4
Ruli napisał/a:

a ja mówię kolejny raz to jest Polski portal i wolałbym, żeby teksty były po Polsku i wkurwiają mnie te porównania, że angielski na poziomie ameby może i kurwa być na poziomie lewaka chuj mnie to obchodzi, chcesz chuju piwo to dopisz obok w chmurce po polsku i dobrze, że kurwa miłosierny jesteś soczi i nie dałeś ruskiego na poziomie pantofelka

No cóż, są ludzie którzy mają coś w głowie i są tacy jak Ty. Tak to już jest na tym świecie.
Zgłoś
srasshole 2014-01-14, 14:02
soczi głupszy od ameby hehe.
Zgłoś
mika93 2014-01-14, 14:12 1
tłumaczenie: po raz tysięczny powtarzam ci,że nie wyglądasz grubo w tej sukience
Zgłoś
Glamdring 2014-01-14, 14:28
już myślałem że to nos tuska
Zgłoś
Ruli 2014-01-14, 14:28
@soczi ameba nawet sam języka nie zna a pierdoli, kolejny dureń na sadolu nawet nie zauważyłem

@takpałesse
Widzę po twoich postach, że mamy kolejnego lewaka na sadolu

Zgłoś
metalhead1 2014-01-14, 14:32
myślałem że to kutas jakiś... co ten sadol robi z człowiekiem.
Zgłoś
takpalatset 2014-01-14, 14:40
@Ruli, ależ Ty odważny jesteś, ale mi pojechaleś! No cóż, czego tu wymagać od człowieka u którego 23 to wiek i IQ.
Zgłoś
m................t 2014-01-14, 14:41
Nie rozumiem, dlaczego on kłamie? Co on chce takiego paszczura grubasa jebać czy co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów