Fragment treningu ekstraklasowej Lechii Gdańsk, podczas którego zawodnicy musieli trafić do bramki (7,32 m x 2,44 m). Za te umiejętności kasują co miesiąc grube tysiące...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:57 co to Donald strzelał ???
może się dopiero uczą...
mementomori napisał/a:
Ta uczą jak nam zrobić wstyd...........Znaczy już jest tyle że większymoże się dopiero uczą...
Rozumiem w czasie meczu wyjebać piłkę w trybuny, jest presja, ale żeby na treningu i to na pustą bramkę...
wyszło mi jak liczyłem 8/24 ale mogę się mylić. to jest 33,3% akuteczności. dziękuję za uwagę
to już osiłki z B-Klasy z mojej wioski lepiej kopią piłeczkę (w dodatku za darmo), porażka
Ogolnie to Probierz dodal utrudnienie, o ktorym autor nie wspomnial-pilka przekraczajac linie bramkowa miala byc jeszcze w locie. Wiedzac ten aspekt policzcie sobie ilu sie udalo Nasi polscy pilkarze, lamagi jakich malo, a kasuja za to gruby hajs. Ja rozumiem gdyby wyplata byla adekwatna do umiejetnosci a nie
Tomson. napisał/a:
Rozumiem w czasie meczu wyjebać piłkę w trybuny, jest presja, ale żeby na treningu i to na pustą bramkę...
ty byś trafił
trenują spierdolenie strzału na pustą bramkę
Ćwoki uczą się jak sprzedawać mecze.
dziwie sie ludzią co chodzą na polską piłke byłem 2 razy na ekstraklasie i dałem sobie spokuj to w szkole na boisku asfaltowym sie lepiej grało.
Cały czas powtarzam Ekstraklasa to powinna być zdegradowana do pierwszej ligi a samej Ekstraklasy nie powinno być w ogóle. A w tej pierwszej klasie to powinni dostawać po 3000 zł za grę na miesiąc, na utrzymanie się w mieszkaniu i żarcie. Nic więcej. -_- Żałosne.
Kurwa, jebane obszczymurki. Co was boli, że sobie zarabiają ileś tam tysięcy? Skoro tyle zarabia jeden zawodnik z drugim, to oznacza, że tyle umiejętności są warte, a nawet jeśli są przeszacowane to co wam do tego cebulaki? Przecież ich wynagrodzenia nie idą z waszych kieszeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów