Szedłem po papierosy do żabki a tu takie cuda , grzech było tego nie nagrać. Z tego co wiem Ukraińcy kontra Poljaki. Łódź , Piotrkowska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Grymson napisał/a:
A ktorzy to ktorzy? Bo nie wiem czy dac piwo za material...
Polacy dostali , w sumie im się należało wcześniej darli ryje i zaczepiali ludzi.
ifheowna napisał/a:
Polacy dostali , w sumie im się należało wcześniej darli ryje i zaczepiali ludzi.
Nie raz człowiek by chcial zobaczyć jaki taki ukr dostaje ale najczęście to awanture robią jakieś koguciki a myślę że i u nas w PL są ekipy co ukrów wyjśnią no ale nie są kogucikami i nie szukają problemów, nie zaczepiani nie zaczną a ukry też sami z siebie nie zaczynają
...więc najczęscie będziemy widzieć przechlane mordy urobione ruską propagandą więc jak nie rozumieją ruskiej propagandy to i zawodnicy też z nich nie są wielcy.
To to nie jest normalne zachowanie ludzi na ulicach w waszych miastach? Moja UĆ taka piękna <3
Właśnie dlatego spierdzielam od wszystkich awantur na mieście. Możesz lać typa, a jego kolega narąbany zajdzie cię od tylca z hulajnogą, źle dostaniesz i cie nie ma...
jagermalibu napisał/a:
To to nie jest normalne zachowanie ludzi na ulicach w waszych miastach? Moja UĆ taka piękna <3
Jakie to twoje miasto?
Rzut chujnogą w ściere najlepszy
Typiara wyłapała hulajką i cała ekipa pogodzona poszła w jedną strone. Co tam sie odjaniepawliło
Praxis napisał/a:
Właśnie dlatego spierdzielam od wszystkich awantur na mieście. Możesz lać typa, a jego kolega narąbany zajdzie cię od tylca z hulajnogą, źle dostaniesz i cie nie ma...
Możesz też sam niefartownie kogoś uderzyć i pozamiatane masz na całe życie, nie warto się pchać w takie akcje....
nasi wygrali chociaż?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów