Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnie słowa są dobitne i skierowane do pani Bieńkowskiej
A Ty Qurwo znowu się wynurzasz z szamba...BIEŃKOWSKA mówiła o specjalistach z zakresu ekonomii nie chcących pracować za tak śmieszne pieniądze na stanowiskach rządowych! A "śmieszne pieniądze", bo w każdej "korpo" zarobią trzy razy więcej. Kumasz już Januszku z ciemnogrodu?
Siedząc sobie wygodnie w klimatyzowanym miejscu pracy z serwisem kawowym, lunchem łatwo się zapomina że właśnie dzięki takim twardzielom w żurawiu możemy siedzieć w biurze, dzięki robolowi z fabryki możemy wsiadać do klimatyzowanego wygodnego samochodu... No ale najlepiej pierdolić że trzeba zmienić prace. Tylko kto by to wybudował gdyby wszyscy byli menagerami w korpo?
Kiedyś pracowałem na metalowej hali przy maszynach gdzie latem było 42stopnie C. Najgorzej że trzeba było mieć pełny strój roboczy (stalkapy za kostke, grube ogrodniczki, rękawy...) i pot z jajec kapał mi do butów. Ciężka robota ale uczyła pokory.
Dlatego zimna krata dla tego kolesia że nie jest pizdeuszem w stylu "szefie tam jest ciepło, ja tam nie wejde" tylko zaciska zęby i zapierdala. No i że niepomyślał tylko o sobie ale też pozdrowił innych ciężko pracujących (w tym kiedyś mnie)!!
I właśnie przez taką mentalność w Polsce jest jak jest, chuj że przejebane, chuj że mogę zrobić sobie krzywdę , ale robota będzie zrobiona , bo nie jestem "pizdeuszem" ! Wiec proszę nie jęczeć o warunkach pracy za granicą i zarobkach. Tam też tego nikt im za darmo nie dał tylko to wywalczyli
Polecam przewietrzanie kabiny i wiatraczek
O czym ty chłopie mówisz. Weź sobie przez kilka minut podmuchaj suszarką do włosów po pysku to będziesz miał symulator tego co ten chłop ma w kabinie. Sam pracowałem w lecie jako operator i uwierz mi, jak ci wiatraczek dmucha powietrzem o temperaturze 35 stopni to chłodzenia z tego nie ma. Twardy gość tak przy okazji, większość z was to by ze łzami w oczach poleciała do mamusi.
2. Na te 1,5m3 to wystarczy byle gówno nie klimatyzator. Kupiłby sobie raz i miałby na lata.
Oczywiście fajnie żeby pracodawca zapewnił. Ale jak nie ma na to szans to albo kupić samemu albo spierdalać. Płakanie na YT gówno da.
A i zapomniałem dodać ze BHP w miejscu pracy, to relikt przeszłości - byłego systemu, zostawiony tylko po to, żeby gnębić biednego przedsiębiorce.
Czy szlachetność to niewiem. Natomiast wiem że gdyby nie twardzi fiziole to byśmy teraz dalej w lepiankach mieszkali bo zamiast coś robić to pizdeusze tacy jak wy marudzili by jak niebezpiecznie, jak za ciepło, za zimno, za niewygodnie...
Tak jak i bez każdego innego zawodu. Co to za pierdolenie patusów ostatnio to nie wiem. Jaki wyjątkowy zawód - napierdalanie młotkiem, jaki wyjątkowy zawód - jeżdżenie tirem itp. Co za spierdoliny życiowe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów