Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszedłem do pociągu od strony akurat peronu więc nie przechodziłem przez bramki. Wyciągnęła bloczek z kartami biletowymi i zaprosiła do kupienia no nie odmówiłem. Przeprosiłem, miłego dnia i to tyle.
A tutaj jakby walczyli na śmierć i życie, to tylko jebany bilet. Ani sebix nie powinien strzępić ryja ani kanary tak do tego podchodzić. Serio a jakby miał kosę albo coś innego? marnować życie, zabijać, kaleczyć dla jebanego biletu nie no spoko.
ile to kurwa paliwa na miesiąc/rok? w chuj i skąd niby mają na to brać kase. Też nie lubie kanarów ale takie są realia
Niech wypowie się jakiś kierowca najlepiej autobusów
Widzę ze wysyp pseudo ekspertów od "nietykalności" cielesnej gotowych bronic patusa... xD
Prawo przewozowe. Art. 33a ust:
„Przewoźnik (...) albo osoba przez niego upoważniona ma prawo”:
-2) w razie niezapłacenia należności i nieokazania dokumentu – UJĄĆ podróżnego.
Stosowanie przemocy wobec osoby UJĘTEJ jest dopuszczalne w granicach niezbędnych do uniemożliwienia tej osobie oddalenia się, w tym z zastosowaniem wobec niej krótkotrwałego pozbawienia wolności.
Innymi slowy jak sie szarpie to mozna go przytrzymac, jak sie zamachnie to mozna mu przypierdolic itd.
to nie eksperci sadolowi piszą tylko głupie gówniaki , bo sami bez biletów jeżdzą i nie wiedzą co to konsekwencja wobec czynu,
więc jak ktoś ryzykuje jazdę bez biletu, do do huja przyjmij mamdat jak kanar zlapie
wystarczy zmienić prace
Wystarczy znaleźć pracę to gapowicza będzie stać na bilet.
Ach nie, to nie kwestia braku finansów, tylko zjebanego charakteru - złodziejstwo w genach/
patola patoli patolą: walka jak lew i szmacenie się dla 3 złotych....
Co ty pierdolisz?!!?!? To ich praca. Jakim śmieciem trzeba być żeby nie dość olać te 3 zł to jeszcze chcieć ociekać i bić się o to.
Idz do spożywczaka , wynos codziennie coś za 3 zl , niech inni tez tak robią. Właściciel sklepu to pewnie szmata bez ambicji bo by tak nie chciał i robił z tego problem , prawda???
Szmatławy szmatławiec
NIE, dlatego patoli/kanarow powinni wsadzic. Jest nietykalnosc cielesna. Oni nie maja ZADNYCH praw kogos zatrzymac/dotykac. Moga jedynie wezwac policje. Co za patologia ta polska.
Ale ta polska zacofana. Jest cos taliego jak nietykalnosc cielesna. Tych dwoch powinni wsadzic. Co za sredniowiecze
NIE, dlatego patoli/kanarow powinni wsadzic. Jest nietykalnosc cielesna. Oni nie maja ZADNYCH praw kogos zatrzymac/dotykac. Moga jedynie wezwac policje. Co za patologia ta polska.
Ty sama jesteś zacofaną jak doublujesz swoje komentarze.
Boże, ale ty jesteś zacofana
Jaki jest najbardziej haniebny zawód świata? Strażnik miejski? Być kanarem
Tłumaczenie patusa, który nie kupi biletu za 5 PLN
Bycie patusem, to jest dopiero fucha, z której można być dumnym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów