- Łyżka jest w stanie wykarmić wielopokoleniową rodzinę.
- Łyżka jest w stanie wykarmić wielopokoleniową rodzinę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej "murzyn".
A na poważnie, Dobry fachowiec nie musi sie martwić o brak kasy. Ten , do którego czasem chodzę, bierze od 70 w górę za pół godziny. Ale ma złote ręce i jest wart każdej złotówki.
70ziko za godzinę to coś tanio xd pewnie jaka cena taka usługa ! gdzie to takie ceny xd chyba na jakiejś wiosce.
70ziko za godzinę to coś tanio xd pewnie jaka cena taka usługa ! gdzie to takie ceny xd chyba na jakiejś wiosce.
"bierze od 70 w górę za pół godziny"
Przeanalizujmy ten cytat. Twój pierwszy błąd to pomylenie 30 minut z pełną godziną. Ciekaw jestem czy znajdziesz drugi mniej oczywisty?
"bierze od 70 w górę za pół godziny"
Przeanalizujmy ten cytat. Twój pierwszy błąd to pomylenie 30 minut z pełną godziną. Ciekaw jestem czy znajdziesz drugi mniej oczywisty?
jemu też brakuje na okulistę
dobry fizjio ma 400-500zł dziennie na czysto jak ma łeb i chce mu się trochę popracować, tak samo jak np. terapeuci SI , czy nawet nauczyciele co myślą i biorą w szkole 1/2 etatu i napierdzielają korki w domu
ktoś kto wymyśla takie dowcipy nie ma pojęcia o tym
Weź się za naukę i robotę i nie będziesz marudził.
Aż specjalnie musiałem się zalogować aby na takie bzdury odpowiedzieć....
Jestem fizjo/osteo mam kursy, szkolenia itp. Nigdy nie narzekam, zamiast to robić to poświęcam czas na naukę i pracę.
Nie znam fizjo którzy narzekają na bark pracy a co za tym idzie nie narzekają na zarobki.
Większość ludzi by chciało zarabiać tyle co fizjo. Jeżeli zarabiasz mało - jesteś paprakiem, tempakiem lub leniem.
Po 8 latach praktyki regularnie 10-15k miesięcznie, a bywa i lepiej. Grafik zawalony na 2-4 tygodnie do przodu, że nie ma gdzie niektórych upchnać.
5-letnie studia + najebane kursów za jakieś 60k, ale rozumiem, może dupsko boleć.
i skończyłeś na sadolu dla frajerów i niedojd życiowych, bajkopisarzu na minimalnej...
Co Ty pisać nie umiesz? Tego nie piszę się "fizjoterapeuta" tylko "YouTuber", ewentualnie "Influencer".
zazdrość, typowo polskie schorzenie
jak jesteś taki tępy cebulaku że musisz jebać cały miesiąc za 2000-3000zł a taki jutuber czy influenser ma tyle w jeden dzień...ohhh jak mi Ciebie szkoda!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów