Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2021-09-26, 14:06 2
ciepson napisał/a:

Czym się różni fizjoterapeuta od łyżki?
- Łyżka jest w stanie wykarmić wielopokoleniową rodzinę.

zawsze może zostać cyganem...
Zgłoś
mygyry 2021-09-26, 14:08 7
To idź prywatnie, może Ci wtedy na twoją rodzinę zabraknąć
Zgłoś
radek225 2021-09-26, 14:45 3
Co Ty pisać nie umiesz? Tego nie piszę się "fizjoterapeuta" tylko "YouTuber", ewentualnie "Influencer".

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
sothis 2021-09-26, 14:48 1
radek225 napisał/a:

Co Ty pisać nie umiesz? Tego nie piszę się "fizjoterapeuta" tylko "YouTuber", ewentualnie "Influencer".

Ty też nie umiesz pisać, masz błąd w nicku. Nie pisze się "radek225" tylko "dzieciuch, którego nigdy nie napierdalał kręgosłup".
Zgłoś
dlwar 2021-09-26, 14:53 8
Moja ciotka jest fizjoterapeutką i dobrze zarabia, więc jak siedzisz na etacie w państwowej robocie od 7 do 14 w szpitalu to nie licz na kokosy. Trzeba iść na swoje tak jak ciocia Teresa która podarowała mi swój stary samochód i komplet opon zimowych firmy nexen.
Zgłoś
saves 2021-09-26, 15:11 3
radek225 napisał/a:

Raczej "murzyn".
A na poważnie, Dobry fachowiec nie musi sie martwić o brak kasy. Ten , do którego czasem chodzę, bierze od 70 w górę za pół godziny. Ale ma złote ręce i jest wart każdej złotówki.
Zgłoś
radek225 2021-09-26, 15:13 2
sothis napisał/a:

Ty też nie umiesz pisać, masz błąd w nicku. Nie pisze się "radek225" tylko "dzieciuch, którego nigdy nie napierdalał kręgosłup".

Tobie trzeba tłumaczyć z polskiego na polski? Chodzi mi o to, że fizjoterapeuta to pożyteczny i dobrze płatny zawód. A Youtuber i infulęsęr to nie sposób na zarabianie, tylko zabawa w zarabianie. Jak w każdej branży, kilku się udało, a reszta leserów i instakurewki myślą, że im też się uda, i do końca życia będą dostawać pieniądze za nic.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Tryper 2021-09-26, 15:20
Bzdury pierdolisz. Jeśli masz prywatne usługi, gdzie bierzesz 150 PLN za godzinę usługi, a takich godzin robisz 40-50 w tygodniu to sam sobie policz.

Zawsze stoi.
Zgłoś
picolo 2021-09-26, 16:42 1
Się kurwa wylęgło jednosezonowych dorobkiewiczów, myślą że jak założą biały fartuch to klekajcie narody. I doją i z NFZ i od pacjentów... Eldorado.
Zgłoś
baronturbina 2021-09-26, 17:42 5
Ciepson czy możesz te kawały na inny portal wylewać a ten opuścić na potrójne dożywocie?
Zgłoś
No-idea 2021-09-26, 20:47
Jestem strasznie ciekaw kto temu sucharowi daje piwka, ...
Zgłoś
pajonk 2021-09-26, 20:50 2
Kurwa, słyszałem 15 lat temu i pytanie brzmiało czym różni się basista od pizzy.
Autor to jakiś wyjątkowy zjeb. Łyżka kurwa? Rodzina się naje łyżką?
Zgłoś
wir00z 2021-09-26, 21:05
Ten pinkman to już wrzuca kurwa jak leci,aby piwka się zgadzały,drugi Halman. Kurwa ja nie wiem co jest w tym dowcipie śmiesznego. Brat jest fizjoterapeutą i napierdala taki hajs,że ja w życiu w swojej robocie tyle nie zarobię. 7-8 kapci ma na czysto na miesiąc,więc nie wiem z czego tu się śmiać.

UZDI
Zgłoś
Tictaco 2021-09-26, 21:45 2
Po 8 latach praktyki regularnie 10-15k miesięcznie, a bywa i lepiej. Grafik zawalony na 2-4 tygodnie do przodu, że nie ma gdzie niektórych upchnać.

picolo napisał/a:

Się kurwa wylęgło jednosezonowych dorobkiewiczów, myślą że jak założą biały fartuch to klekajcie narody. I doją i z NFZ i od pacjentów... Eldorado.

5-letnie studia + najebane kursów za jakieś 60k, ale rozumiem, może dupsko boleć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów