Możecie się ze mnie śmiać, ale choć potrafię zbudować i wyposażyć dom, to takie zawijanie kanapek i lepienie pierogów wykracza poza zakres moich zdolności.
Żeby zbudować bądź wyposażyć dom potrzeba umiejętności takich jak przy robieniu kanapki, kroic/ciąć /mieszać /układać /smarować itepe i tede kurławiec sam siebie tłumaczysz bo się nie chce
ten subway to jakieś kurestwo... jak nie jakiś debil tam bułki fiutem ruchał to inny tańczył chodząc po bułach i składnikach, to teraz pizda nie wie jak zawijać do tego co to ma być 2/3 sałaty najebane a na górę troszkę mięsa WTF?!
Jaką pizdą trzeba być aby tam jadać jak i w MCdonald xD tam to nawet jedzenie nie mają tylko chemikalia i sól ... nawet w sądzie przegrali że podają toksycznymi chemikaliami myte to coś ala mięso xD które nie gnije a soli nawalone aby człowiek zjadł
co ty piehdoszilsz . gosc zgodnie z biblijnym przykazaniem- czyn drugiemu tak jakbys chcial by tobie czyniono (czy tam inną swiętą ksiega) dojebal po brzegi , normalnie masz tam 3 kawaleczki miesa i kupe salatki tu masz kupe miechola i kupe salaty.
sama godność w życiu nie starczy trzeba umieć myśleć :** misiu pysiu !!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów