To akurat nieistotne. Liczy się fakt, że wchodzą do cudzego domu i zamiast podziękować za gościnę, oni swojego gospodarza wyśmiewają. To zachowanie godne niewychowanej hołoty.
To jest riposta na hołotę
Tak samo poszukiwania dietetyka do projektu. Chetnych do pracy na etacie całe mnustwo ale 50% z projektu (przewidywanie kilkaset tyś.) nie ma . Wolą siedziec na tyłkach i pierfdzieć w stołki na pensji jak wziąć się za biznes.
Zapraszam więc imigrantów do siebie. Już wole murzynów, chińczyków jak rozkapryszone polskie ciotki.
Mniej więcej tak wygląda historia USA.
Post mortem per rectumPowiem wam tylko tyle, że od 2 tygodni szukam ludzi do projektu, który przyniesie wymierne zyski. Chodzi o kogoś kto ogarnia Joomla i CSS ale znaleźć kogoś komu chce się zarobic jest cieżko. Naturalnie takich co chcieli by 200 zł za projekt jest pełno ale ja nie szukam łosia. Chce człowika z głową na karku.
Tak samo poszukiwania dietetyka do projektu. Chetnych do pracy na etacie całe mnustwo ale 50% z projektu (przewidywanie kilkaset tyś.) nie ma . Wolą siedziec na tyłkach i pierfdzieć w stołki na pensji jak wziąć się za biznes.
Zapraszam więc imigrantów do siebie. Już wole murzynów, chińczyków jak rozkapryszone polskie ciotki.
Przyznaj sie żydem jesteś i temu z tobą nie robią interesów
Powiem wam tylko tyle, że od 2 tygodni szukam ludzi do projektu, który przyniesie wymierne zyski. Chodzi o kogoś kto ogarnia Joomla i CSS
Podejdź pod dowolną polibudę i znajdź akademik informatyki. Każdy kto skończył pierwszy rok ogarnia CSS i CMS.
ale znaleźć kogoś komu chce się zarobic jest cieżko. Naturalnie takich co chcieli by 200 zł za projekt jest pełno ale ja nie szukam łosia. Chce człowika z głową na karku.
Każdy z głową na karku nie przyjmie takiej oferty . A z tego prostego powodu, że wolą stałą pracę niż dostać 200zł za projekcik i do widzenia. Zwłaszcza, że nie wiadomo czy dana osoba będzie na te 200zł robić 2 godziny, czy kilka dni. (Już pomijam fakt, że osoba z głową na karku CSS powinna ogarnąć w jakieś 2-3 dni, w porywach do 7 jak jest leniwa.)
Ja nie rozumieć zdania. Kto ma te 50% z projektu dostać? Imigrant zobaczy tylko 200zł i pójdzie bo reszty ogłoszenia i tak nie zrozumie .
@saf6 90% osób nie chce "robić kariery" , czy "brać się za biznes". Głównie dlatego , że to ryzykowne, a wiele jest do stracenia.
Wolałbyś pracować przy czymś pewnym i pobierać stałą opłatę, czy ryzykować , że raz zarobisz 200zł a potem cię wyrolują jak klientów Amber Gold? Sorki, ale choćby w firmie oczekiwali, że napiszę im program który gra, śpiewa, tańczy i kawę parzy wybiorę tą ofertę niż jakieś "projekciki".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów