Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny głupi gimbus, który myśli że bycie antyklerykałem uczyni go zajebistym.
Mówisz o mnie?
Nie można urodzić się pedofilem, tak samo jak nie można urodzić się jako nałogowy palacz lub alkoholik.
Takie jebane pierdolenie i zwalanie winy (za to że jesteśmy pojebani i ruchamy dzieci, lub walimy innych facetów w odbyt) na Boga.
Kolejny głupi gimbus, który myśli że bycie antyklerykałem uczyni go zajebistym.
masz coś do ukrycia?
Kara dla pedofilii i innych gwałcicieli poniżej :
sadistic.pl/dwoch-gwalcicieli-dorwanych-vt206504.htm
Ogień ziemski a później piekielny niech ich strawi. Amen
Zabawne jak to wszystko sie zmienia. 15 lat temu nie bylo problemu ksiezy pedofili, nagle wiekszosc z nich w ostatnich latach zaczela gwalcic male dzieci. Co sie tym ksiezom stalo? Nagle dostali chcicy? Czy to ludzie zaczeli slepo ufac mediom i to dla nich taka wirtualna biblia? Zauwazylem ze spora czesc uzytkownikow sadola sa jak malpeczki ktore skacza jak im polsat, onet, tvn czy inne gowno zagra, wylewaja swoje zale gowno wiedzac na dany temat. Wyruchal cie ksiadz? To zglos to na policje. Nie wyruchal? To zamknij ryj i nie siej plot.. Taka to przykra tendencja a przeciez myslenie nie boli.
A może po prostu 15 lat temu ksiądz to była taka persona, że ktoś kto oskarżyłby go, że macał albo ruchał - musiałby się liczyć z bardzo poważnym ostracyzmem społecznym? Tak, racja - myślenie nie boli.
To że jakaś grupa walczy z kościołem, nie zmazuje automatycznie win samego kościoła. Niestety większość wiernych, zamiast wyrazić swój sprzeciw - woli krzyczeć że bezbożniki księdza szkalują. Tak jak w przypadku tego ostatniego. Znaleziono filmiki, które kręcił z dziatwą - ale i tak wielu powie, że mu podłożyli, że photoshop i chuj wie co.
Poza tym w przypadku kościoła katolickiego - coś co mnie najbardziej mierzi - to nie sam fakt takiego czy innego incydentu pedofilskiego - a tego, że hierarchia ukrywa to i zamiata pod dywan.
Przynajmniej tak było do tej pory - zobaczymy co papa Franciszek w tym temacie zrobi.
Zabawne jak to wszystko sie zmienia. 15 lat temu nie bylo problemu ksiezy pedofili, nagle wiekszosc z nich w ostatnich latach zaczela gwalcic male dzieci. Co sie tym ksiezom stalo? Nagle dostali chcicy? Czy to ludzie zaczeli slepo ufac mediom i to dla nich taka wirtualna biblia? Zauwazylem ze spora czesc uzytkownikow sadola sa jak malpeczki ktore skacza jak im polsat, onet, tvn czy inne gowno zagra, wylewaja swoje zale gowno wiedzac na dany temat. Wyruchal cie ksiadz? To zglos to na policje. Nie wyruchal? To zamknij ryj i nie siej plot.. Taka to przykra tendencja a przeciez myslenie nie boli.
15-20 lat temu księża byli na tyle silni że uchwalili Konkordat, zmusili do nauczania religii w szkołach i wieszania krzyży w miejscach publicznych, wtedy nie do pomyślenia było postawienie się tak silnej "czwartej władzy", nie było też jeszcze tak popularnego internetu więc jedynym źródłem wiedzy dla "mas" była telewizja, radio i gazety, a mało który redaktor naczelny wiadomości czy poczytnego dziennika ryzykowałby narażenie się najsilniejszej sekcie w kraju bo następnego dnia już nie byłby redaktorem naczelnym. Teraz mamy internet więc przed opinią publiczną nie da się ukryć NIC (no... PRAWIE nic a i księzy nikt się już tak nie boi.
Nie mówiąc już o zagłuszaniu poważnych spraw syfem typu 'wyrodna matka wyślizgała dziecko z kocyka'.
Informacja jest na tyle cennym zasobem że ten kto nią manipuluje ma władzę, tutaj już chyba nie muszę przykładów dawać bo to zbyt oczywiste
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów