📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:19 na dobry motor go stać, ale żeby sobie jako takie firmowe buty kupić to już ni chuja. Poza tym ta jazda prowadzi prosto do piekła.
@ temat
To jest prawdziwy debilizm a nie jazda. Przez takich debili giną porządni ludzie.
To jest prawdziwy debilizm a nie jazda. Przez takich debili giną porządni ludzie.
nie obrażaj czegoś, czego nie rozumiesz po prostu lubią adrenalinę.
ja wole urale harleye itd spokojną jazde zachodem słonca niż takie zapierdalanie prosto do piekła ale nic trudno nie czepiam się ich
ja wole urale harleye itd spokojną jazde zachodem słonca niż takie zapierdalanie prosto do piekła ale nic trudno nie czepiam się ich
Ja też lubię adrenalinę, ale jak się chce nabuzować i wyszaleć to idę tam gdzie nikogo nie ma.
Nie zapierdalam 200 km/h w mieście bo to mi daje kopa.
I z uporem maniaka będę twierdził, że to jest pizdomóżdże a nie adrenalina czy inne atrakcje.
Nie zapierdalam 200 km/h w mieście bo to mi daje kopa.
I z uporem maniaka będę twierdził, że to jest pizdomóżdże a nie adrenalina czy inne atrakcje.
Motory są zajebiste, jednak jestem zbyt młody żeby umierać. Jak będę miał 50 lat i nie założę rodziny to będę zapierdalał.
na zakręcie na 3ciego wyprzedza, ale na pogrzebie to że bardzo ostrożnie manewrował
fajny filmik szkoda ze z neta a nie od siebie
To idiotyzm nie prawdziwa jazda. Zaraz ktoś napisze że nigdy nie jechałem motocyklem, ma racje. Ale mam zamiar kupić jakąś maszynke koło 600ccm i nigdy tak nie będe jeździł po drogach publicznych (chyba )
Każdy się ze mna zgodzi że wszystko jest dla ludzi ale normalnych. Ja jestem za duzym debilem żeby dalej jezdzic. Tutaj odpowiedzialnosc jest wieksza niz jazda samochodem. Jak ktoś ma 600 albo 1000 to nie po to zeby jezdzic max 100km/h. Pojezdzic sobie weekendowo to mozna 125ccm a nie przecinakiem 600ccm.
Nawet najlepsi popełniają błędy.Czekamy teraz na filmik na hardzie
widziałem sporo dobrych filmików Vecci'ego87.. nie zdziwiłbym się gdyby to on był ghost riderem
Nie oszukujmy się. Gdyby nie tacy ludzie nie powstawały by ścigacze. Po prostu motocykliści obeszliby się (amatorzy ofc) bez tego rodzaju motocykla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów