📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pamiętajcie że jak już grzebiecie przy samochodzie to zawsze podstawiajcie koziołek samochodowy pod podniesione auto i klin pod koła.
Ewentualnie jak już wolicie bez to ustawcie kamerkę tak żeby było co własnego wrzucić
Ewentualnie jak już wolicie bez to ustawcie kamerkę tak żeby było co własnego wrzucić
Fajna miejscówka, podobają mi się te hamerykańskie przedmieścia.
Podkładki pod koła zapomniał, a okolica zajebista żadnych płotów, fajny asfalcik, tylko kurwa u nas ploty na 2 metry, żeby kurwa sąsiad czasem mu trawy nie podjebał
Pralpunkt napisał/a:
Podkładki pod koła zapomniał, a okolica zajebista żadnych płotów, fajny asfalcik, tylko kurwa u nas ploty na 2 metry, żeby kurwa sąsiad czasem mu trawy nie podjebał
Ja tam wole płot.A nawet żywopłot. I mie na 2 tylko na 3 metry. Po moim ogrodzie chodzę sobie nago bez obaw, że sąsiad nabawi się kompleksów.
Ludzie z Nowego Jorku i Florydy, to stan umysłu z którego zawsze inne stany mają bekę.
Śmieszne, bo według mnie, to większość tam to kretyni, którzy jadą z rowerem do serwisu gdy łańcuch spadnie.
Śmieszne, bo według mnie, to większość tam to kretyni, którzy jadą z rowerem do serwisu gdy łańcuch spadnie.
DupcyperChui napisał/a:
koziołek samochodowy
Co to jest koziołek samochodowy? O kobyłce, żabie i piesku z kiwającą się głową słyszałem, ale o koziołku ni kuta.
Pralpunkt napisał/a:
Żeby ci każdy gówniak nie właził na podwórko albo żeby ci pies sąsiada nie zasrał podwórka albo jak debil ma pitbulla to żeby cię nie zagryzł.
StereoTyp napisał/a:
Ludzie z Nowego Jorku i Florydy, to stan umysłu z którego zawsze inne stany mają bekę.
Floryda...?
Pomyliło ci się z Kalifornią i ostatnio Oregonem chyba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów