📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Now bof yo feet fucked up" - angielski poziom "Żabka".
Gdyby znalazł się taki chcący który obejrzałby ten film więcej niż raz i chociaż połączył kropki to takie fejki nie robiłyby nadziei nikomu tutaj :C
LaChupacabra napisał/a:
"Now bof yo feet fucked up" - angielski poziom "Żabka".
A czy to ważne, przebłysk sarkazmu w czarnym jest wart piwa
Owlman napisał/a:
Pewnie nawet nie bolało, bo przecież chcącemu nie dzieje się krzywda.
chyba, ze chcacy chce zeby mu sie stala krzywda...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Przestrzel sobie stopę, po czym drugą... No po prostu porażająca inteligencja.
Chuj kurwa dupa pizda cycki... W nogi to se mogą. W łeb niech celują i grają według zasad.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Coś gdzieś kiedyś czytałem (może fake) że jest broń, niepodatna na "rosyjską ruletkę" i przy zakręceniu magazynkiem zawsze zatrzyma się na komorze z nabojem. Czy to prawda (że istnieje coś takiego) i czy to taki przypadek?
kojot_pedziwiatr napisał/a:
Coś gdzieś kiedyś czytałem (może fake) że jest broń, niepodatna na "rosyjską ruletkę" i przy zakręceniu magazynkiem zawsze zatrzyma się na komorze z nabojem. Czy to prawda (że istnieje coś takiego) i czy to taki przypadek?
W ogóle kurwa nie widać, że wcześniej były wykonane dwa podejścia i przy każdym zakręcili bębenkiem. Filmik Ci się od końca odpalił, czy jaki chuj?
@kojot - bębenek porządnego rewolweru jest (prawie) idealnie wyważony.
W momencie, gdy wsadzisz jeden nabój do komory to powinien on po zakręceniu bębenkiem, znajdować się w jednym z dolnych położeń.
O ile zakręciłeś bębenkiem gdy ten był w poziomie, dbasz o broń (regularne czyszczenie/smarowanie) i nie jest to jakieś stare radzieckie/chińskie gówno.
Nie słyszałem o rewolwerze, który by miał jakąś blokadę obrotu przy wykryciu naboju w komorze. A bronią niepodatną na rosyjską ruletkę są pistolety samopowtarzalne z mechanizmem spustowym DAO - był kiedyś filmik na hardzie jak na ruskim weselu ktoś grał w rosyjską ruletkę takim.
W momencie, gdy wsadzisz jeden nabój do komory to powinien on po zakręceniu bębenkiem, znajdować się w jednym z dolnych położeń.
O ile zakręciłeś bębenkiem gdy ten był w poziomie, dbasz o broń (regularne czyszczenie/smarowanie) i nie jest to jakieś stare radzieckie/chińskie gówno.
Nie słyszałem o rewolwerze, który by miał jakąś blokadę obrotu przy wykryciu naboju w komorze. A bronią niepodatną na rosyjską ruletkę są pistolety samopowtarzalne z mechanizmem spustowym DAO - był kiedyś filmik na hardzie jak na ruskim weselu ktoś grał w rosyjską ruletkę takim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów