📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Macieja Gudowskiego dzbana stawiam!
W dobie abstrachujów i innych śmieszków z youtube'a, których nie wymienię, bo nie znam więcej, GF. Darwin może wydawać się mało śmiesznym, nie wiadomo po co istniejącym kanałem. Widać jednak, że ekipa poświęca się na 120% w to co robią i wychodzi im to genialnie. Stroje, ogólna charakteryzacja, miejsca, w których kręcą ujęcia i różnorodność tematów sprawia, że nie da się przejść obok nich obojętnie. W jakimś wywiadzie mówili, że część sprzętu wypożyczają czy wynajmują więc muszą się sporo napierdolić zanim wypuszczą kolejną perełkę. Dobrze, że są na świecie ludzie, którzy coś takiego robią oraz ludzie, którzy to oglądają zamiast zjebanych, oklepanych, na siłę robionych gówien typu... niech sobie tu każdy przytoczy co chce.
Jeśli Sławek, Rafał czy ktokolwiek z Tej ekipy przegląda czasem sadola, to wiedzcie chłopaki, jesteście wielcy i nigdy nie przestawajcie tworzyć!
Krata zimnego browca na koniec.
– „Na pohybel skurwysynom!”
Jeśli Sławek, Rafał czy ktokolwiek z Tej ekipy przegląda czasem sadola, to wiedzcie chłopaki, jesteście wielcy i nigdy nie przestawajcie tworzyć!
Krata zimnego browca na koniec.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
spinaczel napisał/a:
gFDarwin było dobre na początku...
Pierdolisz głupoty. Zdarzają im się produkcje słabsze, ale tak generalnie nigdy nie zeszli poniżej pewnego poziomu - czyli bardzo wysokiego.
Tylko przez pana Gudowskiego momentami było to śmieszne a poza tym żenada...
Pierdolicie że to portal sadystyczny i na kwejka z co 2 tematem a stawiacie piwa za takie gówno.
Idźcie w huj sadolowi frajerzy !
Idźcie w huj sadolowi frajerzy !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów