Ukryta kamera pod koniec lat 80-tych. Znowu Łódź.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ile ludzi jeszcze wtedy było w Polsce... Teraz to ze 2 miliony mniej... każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem - szczególnym dobrem narodu... A w Łodzi to już w ogóle mało kto został...
Dobra mam nadzieje, że nikt nie da tego zjebanego filmiku "łódź kurwa" żeby sobie wirtualnych piwek dorobić.
A kto by kurwa wziął to na serio ?
wujcio napisał/a:
Dobra mam nadzieje, że nikt nie da tego zjebanego filmiku "łódź kurwa" żeby sobie wirtualnych piwek dorobić.
O ten Ci chodzi ?
Ta scena jest kręcona w ZSP 10 oczywiście dla debili napisze info. że teeeż w łodzi.
Ta scena jest kręcona w ZSP 10 oczywiście dla debili napisze info. że teeeż w łodzi.
Jak dla mnie to Łódź najbardziej hejtuje ludność napływowa z malutkich wiosek , Ludzie którzy niedawno jeszcze przerzucali gnój trafili do "Farszawy" - a tam jak wiadomo od wielu lat Łodzi się nie lubi bo:
Łódź ma najlepsze w Polsce położenie - wszędzie blisko
Powiedzonko "Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka" dzięki Łodzianom się zdewaluowało
Za mieszkanie i wyżywienie płaci się 5 razy mniej niż w Warszawie
Mamy największą ilość pubów na mieszkańca
Nie musimy stać w korkach (błagam nie porównujcie 15 minutowego stania do przejazdu przez Błonie w godzinach szczytu)
Pozdrawiam
Rodowity Łodzianin
ps
Nie wiem czy zauważyliście ale o Łodzi coraz więcej się mówi - a hejtuje się zagrożenie
Łódź ma najlepsze w Polsce położenie - wszędzie blisko
Powiedzonko "Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka" dzięki Łodzianom się zdewaluowało
Za mieszkanie i wyżywienie płaci się 5 razy mniej niż w Warszawie
Mamy największą ilość pubów na mieszkańca
Nie musimy stać w korkach (błagam nie porównujcie 15 minutowego stania do przejazdu przez Błonie w godzinach szczytu)
Pozdrawiam
Rodowity Łodzianin
ps
Nie wiem czy zauważyliście ale o Łodzi coraz więcej się mówi - a hejtuje się zagrożenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów