📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@PIs
I będzie jak w kawale:
-Panie władzo ja miałem na myśli takiego mojego rudego znajomego.
- My już dobrze wiemy kto jest rudym cwelem
I będzie jak w kawale:
-Panie władzo ja miałem na myśli takiego mojego rudego znajomego.
- My już dobrze wiemy kto jest rudym cwelem
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
Jeszcze by z niego męczennika zrobili tak jak z Adamowicza.
Najmniej proukraiński szef rządu spośród członków NATO. Ciekawe....
Jebać polityków, to też pieprzone bandziory. Bez skrupułów.
Co za różnica, ryży chooj czy pinokio w pinglach? Przecież Polakom, żyje się dostatnio. Od ponad 20 lat wybierają wciąż te same mordy i są Kuwejtem europy.
Lewackaglupota napisał/a:
Szkoda , ze to nie rudy cwel !!!!
Oby Cię troglodyto dorwali za takie wpisy.
Jemiide napisał/a:
Widzę, że masz podobne skojarzenia umysłowe jak amerykańscy lewacy. Gdy biali studenci szydzili ze zdechnięcia goryla harambe, to zostali oskarżeni o rasizm wobec czarnych. Nie nie żartuje tak było
onucek napisał/a:
Widzę, że masz podobne skojarzenia umysłowe jak amerykańscy lewacy. Gdy biali studenci szydzili ze zdechnięcia goryla harambe, to zostali oskarżeni o rasizm wobec czarnych. Nie nie żartuje tak było
Nick sie zgadza widzę. Tyle ze pewnie za darmo a nie za parę rubli debilem jesteś
@PIs
Sugerowanie że taka ameba sama się nie sprzeda no chyba że jest tylko napinaczem internetowym jak reszta.
Bardzo dobrze jeszcze Orbana powinni i innych kolaborantów
Sugerowanie że taka ameba sama się nie sprzeda no chyba że jest tylko napinaczem internetowym jak reszta.
Siarra napisał/a:
Gość mówił otwarcie o tym że państwa NATO chcą wysłać ludzi na upadline. A teraz zarobił parę kulek, hmm ciekawe..
Bardzo dobrze jeszcze Orbana powinni i innych kolaborantów
Jemiide napisał/a:
Dobra, może nie postarał się tak jak ryży chuj, pisząc do córki, ale to nie powód by od razu od troglodytów wyzywać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów