18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
prezydent k... jego mać ...
qweed03 • 2014-02-13, 1:18
Polecam zapoznać się z filmikiem ukazującym współczesne elity władzy z prezydentem na czele... Wiwat tajne służby, wiwat komuna... - dramat POLSKI, Polska umiera.

Ludzie musimy zmienić ten kraj! masakra, co dzieje się na szczytach władzy. w jakim my państwie żyjemy... ;(

Trzeba w końcu wyjść na ulicę. Niech żyje wolna Polska, precz z komuną!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o................n 2014-02-13, 1:34
qweed03 napisał/a:

precz z komuną!
precz z komuną!
precz z komuną!
precz z komuną!
precz z komuną!

No kurwa rzeczywiście, komunę mamy straszną

Gdybyście zamiast ciągle pierdolić o "Wjelkiej Polszczy" i nie szukali winnych tego, że sobie w życiu nie możecie poradzić to może Polska przestałaby "umierać".
Zgłoś
Puchacz399 2014-02-13, 2:03
@DUST DEVIL wszędzie gdzie się pojawisz czuc od razu smrod lenina i twoich przodkow. to powiedz mi kochany dlaczego siedzisz w naszym pięknym kraju, a nie pojedziesz na wschod zglebiac swoje korzenie?

a ta mapke, to wyciagnales chyba sobie z dupy albo z kieszeni twojego mentora, którego nota bene masz w awatarze.
Zgłoś
o................n 2014-02-13, 2:28 1
Puchacz399, gdybyś nie był idiotą to byś wszedł na portal "Reporterzy bez granic" i zobaczył, że Polska jest dziś na 19. miejscu pod względem wolności słowa i to widać - morda Janusza "1%" Korana-Mekki nie schodzi z wizji, narodowych zjebów, którzy są równie czerwoni jak źródło które mi płaci za pisanie tych postów, również puszczają w TV, gdzie mogą mówić o obalaniu stołów (Bosak chuju wisisz mi 120 tysięcy za zdemolowanie Warszawy).

Zajebistą masz argumentację - smród lenina, bo twierdzę, że komunizmu w Polsce nie ma
Może jeszcze powiesz, że Druga Wojna trwa do dziś?

Co dzień nowe pokłady imby z wami prawaczki-dupaczki
Zgłoś
qweed03 2014-02-13, 3:17
@ DUST DEVIL
napisałeś " Gdybyście zamiast ciągle pierdolić o "Wjelkiej Polszczy" i nie szukali winnych tego, że sobie w życiu nie możecie poradzić to może Polska przestałaby "umierać"."

skąd wiesz, że sobie w życiu nie radzę :O ? uważam, że świetnie sobie radzę, zwłaszcza w dociekaniu prawdy o polskiej historii i życiu publicznym. Jeśli uważasz, że Polska jest krajem mlekiem i miodem płynącym, w którym nie działają żadne układy wzajemnej adoracji (głównie polityczno-biznesowej) to chyba chyba Ty sobie nie radzisz w życiu. Chyba omamiła Cię propaganda medialna albo po prostu nie jesteś patriotą i los Polski Ci wisi, przedkładasz własny interes przed praworządność i niezależność kraju, w którym żyjesz.
Jesteś Polakiem czy polaczkiem? zastanów się nad odpowiedzią, przypomnij sobie kim był i co robił Twój ojciec i dziadek- może da Ci to do myślenia.

Nie jestem narodowcem, pisowcem, korwinowcem. jestem polskim patriotą. Zależy mi na kraju, w którym żyję i nie chce żeby był chlewem w którym taplają się brudne świnie! Polska ma być niezależna, praworządna i ma być domem dla prawdziwych patriotów, a nie terytorium dla rozgrywek jakiejś grupki kolesi bez honoru, myślących tylko o swoich dupach.

pozdrawiam.
Zgłoś
o................n 2014-02-13, 3:50
qweed03, to, że mamy polityków jakich mamy to tylko i wyłącznie nasza wina, że na wybory nie chodzimy (41% to cud). O jakiej "komunie" piszesz? Wprowadzili wczoraj równość i redystrybucję dóbr po równo dla każdego? A może nie wykorzystujemy już pieniądz i każdy pracuje na wspólne dobro? Komuny nigdy w Polsce nie było i na pewno nie ma jej teraz. To że jest kolesiostwo czy u władzy są politycy jacy są to tylko i wyłącznie wina źle dokonanych wyborów Narodu. Nikt nikogo do niczego nie zmuszał. Dlatego nie rozumiem, jak można pisać o jakiejś komunie, której nie ma?! Wszak ja bym pierwszy się dowiedział gdyby wprowadzono komunizm

Tata inżynier, dziadek geolog

A Polska wg ostatnich raportów radzi sobie najlepiej w regionie. Gówno mnie obchodzą co robią politycy pod stołem skoro to co robią jest dla mnie abstrakcją i prawie nigdy mnie nie dotyczy (i Unia na rączki naszym politykom patrzy!). Ważnym jest dla mnie jakie decyzje podejmują i jak na razie widzę, że czy to PiS czy PO dobrze wykonują swoją pracę i wszystko co obiecali (wyższe pensje dla nauczycieli czy wybudowanie kolejnych odcinków autostrad) zostało wykonane, z poślizgiem, ale zawsze.
Zgłoś
c................0 2014-02-13, 5:13
Bo taka prawda że prawiczkom nie wsmak jest to szambo które nastało po 89 roku i dlatego nazywaja to "komuną". Jak by było im dobrze to byłby kapitalizm nawet jesli żadne z założen tego bandyckiego systemu nie zostało by zmienione. Ot komuna to taki uniwersalny wróg kiedy wszystko sie pieprzy....cos jak żydzi i cyklisci:)
Zgłoś
k................a 2014-02-13, 6:48
qweed03 napisał/a:

skąd wiesz, że sobie w życiu nie radzę :O ? uważam, że świetnie sobie radzę, zwłaszcza w dociekaniu prawdy o polskiej historii i życiu publicznym. Jeśli uważasz, że Polska jest krajem mlekiem i miodem płynącym, w którym nie działają żadne układy wzajemnej adoracji (głównie polityczno-biznesowej) to chyba chyba Ty sobie nie radzisz w życiu.

pozdrawiam.

Sorry ziom, ale po tym co napisałeś wcześniej o wyjściu na ulicę i zmianie czegoś wnoszę, że z dociekaniem prawdy o historii to jednak u Ciebie strasznie słabo. Gdy przeanalizujesz każdy przewrót/zmianę to dostrzeżesz łatwo, że na ulicznym tłumie wybija się zwykle garstka cwaniaków, którzy zazwyczaj nie zmieniają niczego. A uliczny motłoch dostaje jeszcze bardziej po dupie.

Chcesz coś zmienić? Oto plan dla Ciebie:

1) Zabierz się za robotę. Pracuj tak, żeby zarabiać dużo.Bardzo dużo.
2) Nabywaj kontaktów ze specjalistami, ludźmi majętnymi. Z elitą.
2) Jak zarobisz dużo kup dom(nie mieszkanie). Potem papiery wartościowe, złoto, kamienie szlachetne i kolejne nieruchomości.
3) Nie miej kredytów - chyba że inwestycyjne.
4) Spłódź 10 dzieciaków

Wtedy będziesz niezależny, zabezpieczony na starość, będziesz Cię stać na to, żeby poczynić jakieś ruchy polityczne. Mówisz, że się nie da? Masz na to całe życie!
Zgłoś
qweed03 2014-02-13, 13:51
@DUST DEVIL
A Polska wg ostatnich raportów radzi sobie najlepiej w regionie. Gówno mnie obchodzą co robią politycy pod stołem skoro to co robią jest dla mnie abstrakcją i prawie nigdy mnie nie dotyczy (i Unia na rączki naszym politykom patrzy!). Ważnym jest dla mnie jakie decyzje podejmują i jak na razie widzę, że czy to PiS czy PO dobrze wykonują swoją pracę i wszystko co obiecali (wyższe pensje dla nauczycieli czy wybudowanie kolejnych odcinków autostrad) zostało wykonane, z poślizgiem, ale zawsze.

Nie wiem na jakie raporty się powołujesz, ale nie zapominaj, że można sprytnie raporty naciągać, tak jak sprytnie można łatać dziurę budżetową kreatywną księgowością. Abstrakcją jest dla Ciebie defraudowanie pieniędzy podatników? to że te pięniądze mogły by pójść na inne cele, z korzyścią dla ogółu a nie do kieszeni jakiś krętaczy to nie ma dla Ciebie znaczenia? nie żyjesz oderwany od rzeczywistości, którą narzucają Ci politycy. No z tymi obietnicami politycznyumi to już przegiąłeś... połowa ich postulatów nie została spełniona! nie zauważyłeś że autostrady prawie najdroższe w europie, pensje dla nauczycieli może i wzrosły ale przez politykę prorodzinną coraz mniej dzieci się rodzi, czyli trzeba zamykać szkoły... wydaje mi się, że masz zamydlone oczy przez ten wszechobecny populizm i gładkie słowa "elity" rządzącej.

czarek00 napisał/a:

Ot komuna to taki uniwersalny wróg kiedy wszystko sie pieprzy....cos jak żydzi i cyklisci:)

faktycznie uniwersalny, ale mówiąc komuna mam na myśli tę klikę , która po transformacji ugadała się z przedstwicielami solidarności i dalej, bez krzywdy została przy korycie. co więcej wciągnęła większość uczciwych Polaków, patriotów w swoją gierkę. Przez to rodzielili sobie dobra Polski między siebie a teraz ręka rękę myje, układzik goni układzik, na najwyższych szczeblach władzy kolesiostwo i jakieś tajne służby dogadują się, a pieniądze znikają. Panuje przyzwolenie na korupcję, bo dzięki znajomościom uda się ze wszystkiego wykpić. "Komuna", "czerwoni" czyli dawni polscy przedstawiciele partii robotniczej, dobrzy koledzy towarzyszy zza wschodniej granicy, którzy tworzyli system w prlu, a teraz równie dobrze tworzą swój system w tzw wolnej Polsce.

kujpa napisał/a:

Sorry ziom, ale po tym co napisałeś wcześniej o wyjściu na ulicę i zmianie czegoś wnoszę, że z dociekaniem prawdy o historii to jednak u Ciebie strasznie słabo. Gdy przeanalizujesz każdy przewrót/zmianę to dostrzeżesz łatwo, że na ulicznym tłumie wybija się zwykle garstka cwaniaków, którzy zazwyczaj nie zmieniają niczego.

Oczywiscie, że każda rewolucja zjada swój ogon, ale to nie znaczy, że nie można zaprotestować. Jak będziemy biernym społeczeństwem to będziemy wodzeni za nos jak małe dzieci. Nie chce od razu robić jakiegoś majdanu czy zamachu stanu. chodzi mi o to by Ci decydenci zobaczyli, że ludzie widzą co się dzieje w kraju i są w stanie się znów zjednoczyć. Chciałbym dać obecnej władzy do zrozumienia, że nie mogą sobie tutaj kręcić lodów, mydlić oczu zwykłym obywatelom. to jest kraj nas wszystkich a nie jakiejś grupki trzymającej władze. niech zobaczą, że nie ma społecznego przyzwolenia dla krętactw i złodziejstwa.

dziękuje za wszystkie rady odnośnie mojego życia jakoś daję sobie radę, pracuje na własny rachunek, płacę te horrendalne podatki, myślę o założeniu rodziny. nie jest mi obojętne w jakim kraju żyję, pieniądze nie są dla mnie najważniejsze. jakby tak było to wyjechałbym z Polski i tam sobie żył. chciałbym natomiast żeby tutaj żyło się tak przyjaźnie jak chociażby w holandii czy UK (proszę nie łapać za słówka i nie pisać o tym jak w UK albo holandii jest beznadziejnie bo pogoda, wykorzystywanie przez pracodawców itd )
Zgłoś
kroplowa 2014-02-13, 20:50
DUST DEVIL to troll patentowany. Podpuszcza wszystkich, żeby ludzie w końcu się tak zdenerwowali i wyszli na ulice. Tak na prawdę to głosuje na JKM'a w każdych wyborach.
Zgłoś
xiontZ 2014-02-14, 19:56
@DUST DEVIL
Nie uda ci się ta sztuczka ze mną trollu. Nie wierzę, że można być takim idiotą. Nie jesteś prawdziwy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem