a czemu nikt już się z "ale urwał" nie śmieje? Bo to KURWA stare. A "Ministerstwo prawdy" Cejrowskiego jest zajebiste.
"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"wszedzie ta polityka , kurwa wchodze tu bo mam to w dupie a nie żeby słuchać kolejnych przepychanek tych samych skurwieli co od 20 lat nic nie zmienili poza tym że jest kurwa drogo jak chuj , wiec wypierdalać mi z tym na wykop onet czy inne chuje muje
To idź się wysrać.
A "ministerstwo prawdy" jest pierwszorzędne.
patrioci z młodzieżowych stron ze śmiesznymi obrazkami
rośnie nam ta nasza inteligencja wychowana na niezaleznej.pl
Lemingi już dostały wytyczne pod kampanię?
patrioci z młodzieżowych stron ze śmiesznymi obrazkami
rośnie nam ta nasza inteligencja wychowana na niezaleznej.pl
Lemingami określa się elektorat PO ćwieku. A tymczasem bujaj się na gazeta.pl czy pooglądać TVN i zagłosuj na tę samą swołocz, która po dorwaniu się do władzy wydyma swój elektorat kolejną podwyżką podatków bałwanie.
Bo nie zyje.
Pocieszaj się, że mass-media mówią prawdę i jesteś oczytany tłuku kartoflany. Zrobiłeś na mnie ogromne wrażenie tym, co napisałeś, a teraz bujaj się poczytać trochę o tym, jak naprawdę wpływają podwyżki podatków na gospodarkę. Polecam centrum A. Smitha albo Instytut Misesa, a nie gazetę wybiórczą, tvn czy inny pookrągłostołowy paszkwil dla nieoczytanej hołoty.
wszedzie ta polityka , kurwa wchodze tu bo mam to w dupie a nie żeby słuchać kolejnych przepychanek tych samych skurwieli co od 20 lat nic nie zmienili poza tym że jest kurwa drogo jak chuj , wiec wypierdalać mi z tym na wykop onet czy inne chuje muje
Kurde, jak widzę jakiś temat, który mnie nie interesuje to go olewam, i przeglądam dalej...
Zbędne pierdolenie jest... zbędne
Nawet swego czasu badania robiłem w internecie: każde słowo Kaczora było powtarzane w każdym popularnym serwisie od rana do wieczora, ale o tym co Tusk robi, to się przez tydzień nie wywiedziałem. Jakby nie było człowieka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów