Minuta 7:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W końcu sie na coś gimbaza od Kurwina przydała
Brawo! Elita intelektualna polskiej młodzieży wyszła na ulicę i walczy o wolną Polskę. Bo przychodzenie na czyjś wiec wyborczy (już mniejsza o to czyj) i zachowywanie się jak hołota na pewno doprowadzi do wolności słowa w tym kraju.
Bezproduktywne bydło robi to, co potrafi najlepiej. Psuje, niszczy, rozdupca, bo ich kandydat przegrywa nawet z ogórkiem. Nie podoba się demokracja? Załóżcie własny kraj i zaprowadźcie tam swoje (nie)porządki.
Krowy które dużo buczą mało mleka dają. To jak panowie, znowu 1% a chcącemu nie dzieje się krzywda?
WYŁĄCZ TELEWIZJĘ, WŁĄCZ RADIO SPUTNIK.
Курица не птица, Польша не заграница.
8:33 to całkiem jak by wyjęte z "Dzień Świra " - moja racja
sadistic.pl/jkm-mikke-zbiorczy-vt40196,2910.htm3296420
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
sadistic.pl/jkm-mikke-zbiorczy-vt40196,2910.htm3296420
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów