Kłótnia zakończyła się atakiem i usiłowaniem zabójstwa przez niezadowolonego współpracownika. Ofiara doznała obrażeń brzucha, pleców i nóg oraz przeszła operację. Brazylia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak ostre, że dział hard jest za lekki
double_p1990 napisał/a:
Tak ostre, że dział hard jest za lekki
Za duże ryzyko że administracja odrzuci. Dlatego trafiło do hard.
Guwnojat napisał/a:
Dlaczego mnie to nie dziwi?
Mnie nie dziwi. Data jak każda inna...
Guwnojat napisał/a:
Dlaczego mnie to nie dziwi?
Mnie dziwi, że dziwi się ktoś kto ma dwa tematy od sześciu lat, podczas gdy dziewczyna ma 300% więcej tematów od dziwiącego się w kilka dni
_Yarko_ napisał/a:
Jak już się bawisz w jebanego detektywa, to może zauważyłeś, że przez pewien czas miałem wyjebane na dodawanie tematów oraz pisanie postów na tym portalu i byłem tylko obserwatorem? Jak masz problemy z samodzielnym myśleniem i nie kumasz mojej poprzedniej wypowiedzi, to proszę Cię - zamilcz, bo i tak nie zamoczysz.Mnie dziwi, że dziwi się ktoś kto ma dwa tematy od sześciu lat, podczas gdy dziewczyna ma 300% więcej tematów od dziwiącego się w kilka dni
skoorviel napisał/a:
Nie odpalać, nie ubił grubasa i chuja widać
grubasa ? gdzie widzisz grubasa, normalny byczek. pierdolnij się w łeb
Kurwa nie raz sobie mysle gdzie po smierci bym sie ponownie urodzil... Tyle krajow i mozliwosci... W Brazyli to chyba za kare sie przebywa.
Carti napisał/a:
grubasa ? gdzie widzisz grubasa, normalny byczek. pierdolnij się w łeb
Byczka chyba nie widziałeś, spasiony jak Ty piwniczaku (chciałem napisać że spasiony jak Twoja matka ale chyba jestem zbyt kulturalny kurwa mać)
Tak w ogóle to wypierdalam
Jakiś szałas w Brazylii ma lepsza kamera, niż polska policja w samochodach.
Guwnojat napisał/a:
Jak już się bawisz w jebanego detektywa, to może zauważyłeś, że przez pewien czas miałem wyjebane na dodawanie tematów oraz pisanie postów na tym portalu i byłem tylko obserwatorem? Jak masz problemy z samodzielnym myśleniem i nie kumasz mojej poprzedniej wypowiedzi, to proszę Cię - zamilcz, bo i tak nie zamoczysz.
Na chuj się odpaliłeś? Nie możesz mieć wyjebane dalej? Twoja poprzednia wypowiedź niczego nie wnosi i nie dorabiaj do niej ideologii. Data założenia konta to żaden wyznacznik czegokolwiek. Wróć do swoich obserwacji.
0:26 babka mówi "dziuratu wagine"... czyli, że mu chciał pizdę zrobić, czy ten gruby to jakiś tranzystor
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów