📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
nie wierze im w zaden teatrzyk, a jako rasowy teoretytyk spiskowy od 2011 roku widywalem juz pare miesiecy temu ze bedzie 'zamach' na trampka.. jesli serio ktos zginal a i tak w to nie wierze bo bym musial to zobaczyc no to zginela osoba ktora miala byc losowa ofiara do utwierdzenia nas ze bylo to PRAWDA, trampek mial byc zwyciezca i kazdy foliarz wiedzial ze tak bedzie.
W zwolnionym tempie widać jak dwie laski po prawej oberwały. Pierwsza w ramie a druga centralnie w klatę. Przynajmniej tak to wygląda.
wojtekpwse napisał/a:
Czy to nie wygląda trochę na zaaranżowaną scenę? Jestem foliarzem?
Tak jak samoloty i wysadzenie WTC
CrazyEdek napisał/a:
Nagranie przedstawiające snajpera strzelającego do strzelca, który zastrzelił Donalda Trumpa.
A tu już sam strzelec:
hehe i od tak sobie siedzial na dachu 30 sekund a nagrywajacy zdazyli odpalic kamerke gdy ochroniarze trampka magicznie nie byli tam obsadzeni, cos czuje ze jakbys wyciagnal giwere na serio w takim miejscu to bys nie zdazyl wycelowac ale i tak to tylko teatr dla gojow
JackCola napisał/a:
upadlińcy stali za zamachem na fFico i teraz też mogli maczać paluszki !!!!
Czy to dla idei, czy obecna władza, czy obce paluszki - dali dupy. Jeśli ustawione - to też dali.
JackCola napisał/a:
upadlińcy stali za zamachem na fFico i teraz też mogli maczać paluszki !!!!
ja bym stawial na pejsowskie hamerykanskie "elity" bo chyba trump faktycznie im nie pasi, mozemy sobie gdybac, prawdy nigdy sie nie dowiemy
rayananer napisał/a:
hehe i od tak sobie siedzial na dachu 30 sekund a nagrywajacy zdazyli odpalic kamerke gdy ochroniarze trampka magicznie nie byli tam obsadzeni, cos czuje ze jakbys wyciagnal giwere na serio w takim miejscu to bys nie zdazyl wycelowac ale i tak to tylko teatr dla gojow
jest tu w komentarzach wywiad z gościem, go mówi że to zgłaszał, ale go olewali
Podobny ten zamachowiec do tego użytkownika bez kulasa. Zapomniałem jak mu tam. Taki typowy typ przegrywa.
Nawalony_Zajac napisał/a:
W zwolnionym tempie widać jak dwie laski po prawej oberwały. Pierwsza w ramie a druga centralnie w klatę. Przynajmniej tak to wygląda.
Ranni i ofiara to mężczyźni
Leży Donald skibidi
Daleki jestem od teorii ustawki ale jeśli to ustawka nie była to śmiało można stwierdzić że ta cała secret service jest nieco😅 przereklamowana.
Pustkowie, parę dachów dookoła a na najbliższy nie obsadzony wchodzi dzieciak z długą bronią, czołgając się na oczach zaskoczonej publiczności.
Ginie od kuli snajpera "sekundę" od oddania pierwszego strzału, czemu nie sekundę wcześniej?
Oddał strzał natychmiast po wychyleniu się zza szczyt dach, w takim razie te ucho to niezły strzał, brawo .
Znając trochę Trumpa nie dziwi mnie że kilka chwil od chwili w której prawie stracił życie, wystawia łeb i nakręca zgromadzonych...ale służby pozwalające mu na to?
Całość wygląda niczym scena z Benny Hilla...
Pustkowie, parę dachów dookoła a na najbliższy nie obsadzony wchodzi dzieciak z długą bronią, czołgając się na oczach zaskoczonej publiczności.
Ginie od kuli snajpera "sekundę" od oddania pierwszego strzału, czemu nie sekundę wcześniej?
Oddał strzał natychmiast po wychyleniu się zza szczyt dach, w takim razie te ucho to niezły strzał, brawo .
Znając trochę Trumpa nie dziwi mnie że kilka chwil od chwili w której prawie stracił życie, wystawia łeb i nakręca zgromadzonych...ale służby pozwalające mu na to?
Całość wygląda niczym scena z Benny Hilla...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów