Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dosłownie kurwa wczoraj przyszło mi na myśl, kiedy będzie na niego zamach xD
mygyry napisał/a:
Dosłownie kurwa wczoraj przyszło mi na myśl, kiedy będzie na niego zamach xD
Przychodzi taka chwila że organizm sam zaczyna się bronić bez względu na to czy słusznie czy nie początek już był ma Słowacji. To wina polityków ich zażarta walka o władzę afery oszustwa i zdrady powodują że pewne jednostki często emocjonalnie niestabilne biorą sprawy w swoje ręce. Pewien premier już wie że może tak być i postawił płot zwieńczony drutem żyletkowym. Osobiście wolę tych ludzi oglądać w więzieniu niż na cmentarzu. Nawet reality-show było by dobre np. tytuł " Polityczna grypsera"
najbardziej przerazajace w tym ataku jest to, ze byc moze to po czesci spelnienie sie przepowiesci Irlmaiera. Jak ktos nie wie kto to, to odsylam na yt z dopiskiem BaldTV
Ale miał szczęście, że w tym momencie przekrzywił głowe. Gdyby miał prosto to głowa by strzeliła jak arbuz.
Ludzie zauważyli zamachowca już wcześniej.
Naoczny świadek również widział typa z "karabinem" czołgającego się po dachu. Zgłaszał to policji która to olała. Pokazywał go nawet agentom secret service, którzy również to zlali.
Agent secret service obserwował strzelca
Naoczny świadek również widział typa z "karabinem" czołgającego się po dachu. Zgłaszał to policji która to olała. Pokazywał go nawet agentom secret service, którzy również to zlali.
Agent secret service obserwował strzelca
I jeszcze ten snajper, który patrzy w stronę zamachowca duzo wcześniej i co go nie widzi?? Ustawka kurwa jak nic. I świadkowie, którzy juz wczesniej zgłaszali, ze widza typa na dachu, ale policja i ss nic nie robią bo teatrzyk by nie pyknal
lukas_21221 napisał/a:
I jeszcze ten snajper, który patrzy w stronę zamachowca duzo wcześniej i co go nie widzi?? Ustawka kurwa jak nic. I świadkowie, którzy juz wczesniej zgłaszali, ze widza typa na dachu, ale policja i ss nic nie robią bo teatrzyk by nie pyknal
Głupoty gadasz.
Na jakiej podstawie ktoś twierdzi że snajper patrzy w stronę zamachowca ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów