Chyba ktoś nie radzi sobie ze stresem
Chyba ktoś nie radzi sobie ze stresem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
myślisz że zarabia miesięcznie 200 tyś zł? Nieźle zarabia zatem
Gienek nie pierdol. Ja rozumie jest inflacja, stary dał nam po 100 do dniówki, ale gdzie Ty te 200k. Przy tej betoniarce wyciągasz.
I vice versa. W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa, który to właśnie on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem. Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały. Już pomijając fakt, że tak, jak ktoś wspomniał w komentarzu wyżej, jest to po prostu gra aktorska. Sam kiedyś przewinąłem się przez kanał tego gościa na YT. Sam go nie oglądam, bo gówno mnie obchodzą przygody tirowca, ale trzeba być serio głupim, by uwierzyć w autentyczność jego wrzasków.
W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
Tak, nie zrozumiałem. Była bardzo skomplikowana.
Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa
Ja tam dostrzegam tylko niechęć do tej grupy zawodowej którą podzielam.
on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem.
Myśle że mógł to ocenić na podstawie wykonywanego zawodu
Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały.
Nikt tego nie neguje. Ale równie dobrze można usprawiedliwiać pracę jako śmieciarz czy w wywózce szamba.
I miesięcznie zarabia więcej, niż Ty przez rok.
zarabia i przepierdoli na dziwki dragi i gówno z tego będzie miał skończy w rowie albo rozwalony przez kolegów z kartelu . Takim imbecylom dają zarobić bo wiedzą że nie wykorzystają swojego potencjału zarobkowego. Coś jak budowlaniec dajmy im zarobić a będzie grupa społęczną która siedzi chleje i ogląd piłę nożną w domach.
nasrać Ci do ryja za te dolki ? Uważasz że kurwa pieniądze są takie ważne ? to napierdalaj w uk na zmywaku jebańcu , wpierdalaj zupe z paczki i opowiadaj w pl jaki to jestes bogaty. chuj ci w pizde
Typowy polaczek bez ambicji, bez perspektyw, który wyjechał do Juesej, by jeździć ciężarówką po 15h dziennie, myć się i srać w przydrożnych barach.
to Tiger ty idioto bez szkoły, chłop jak najbardziej spoko - specyficzny ale fajnie się go ogląda
To jest ten od pasów w volvo ???
ta
nasrać Ci do ryja za te dolki ? Uważasz że kurwa pieniądze są takie ważne ? to napierdalaj w uk na zmywaku jebańcu , wpierdalaj zupe z paczki i opowiadaj w pl jaki to jestes bogaty. chuj ci w pizde
Ocean intelektu wylał kroplę w postaci Twojej wypowiedzi. Tak. Uważam, że pieniądze są absolutnie najważniejsze, Ty brudny i biedny wysrywie.
Kiedy wreszcie do was dotrze, że nie liczy się ile kto zarabia, ale przede wszystkim ILE WYDAJE i jaka jest jego finalna SIŁA NABWYCZA.
Odnośnie typa do którego to było skierowane, to nie ma znaczenia, bo to jakiś zakompleksiony lewar z polskiej wiochy na cycu państwa/rodziców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów