Według źródła zostali przejechani przez swoją niedoszłą ofiarę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tej babie chyba jedyna komórka we łbie dała iskrę myślenia i dlatego przytomnie dojechała tych złodziei.
Zaciągnąć ręczny, wyjąć kluczyki i wyrzucić w pizdu
Jeszcze złodziejską kurwę gazem pieprzowym potraktować, a na policję zadzwonić za 15 minut.
Jeśli chodzi o złodziei, to (oczywiście oprócz polityków) najbardziej mnie wkurwiają te latynoskie szmaty. Jeżdżą gejozy na piździkach tuląc się i masując jeden drugiego parówą po placach, podjeżdżają z gnatem i okradają kobiety, osoby starsze, a jak coś się zjebie, albo ktoś ma broń to spierdalają i zostawiają jeden drugiego na pastwę losu. Zero honoru, zero pomyślunku, takie to gangstersko-braterskie więzi. I to zazwyczaj takie kurwa "latino gangsta" poniżej 25 lat. A jak zostaną złapani to drą te pizdy gorzej niż paleni murzyni, płaczą i srają w gacie. Zdrowe młode chłopy... Takim powinno się przynajmniej łamać ręce.
O ile jestem w stanie zrozumieć, że czarnuch w Afryce ukradnie kurę, bo mu rodzina zdycha z głodu, tak to chujostwo, które ma na skuter, ma na gnata, ma na ciuchy i ma na dragi kradnie, bo mu się po prostu nie chce nic innego robić. Znaleźli sobie sposób na życie. Łatwo, szybko, ktoś zarobił, my zajebiemy i nasze. Najgorszy sort złodzieja, zatłuc, podpalić, albo chociaż połamać.
Jeśli chodzi o złodziei, to (oczywiście oprócz polityków) najbardziej mnie wkurwiają te latynoskie szmaty. Jeżdżą gejozy na piździkach tuląc się i masując jeden drugiego parówą po placach, podjeżdżają z gnatem i okradają kobiety, osoby starsze, a jak coś się zjebie, albo ktoś ma broń to spierdalają i zostawiają jeden drugiego na pastwę losu. Zero honoru, zero pomyślunku, takie to gangstersko-braterskie więzi. I to zazwyczaj takie kurwa "latino gangsta" poniżej 25 lat. A jak zostaną złapani to drą te pizdy gorzej niż paleni murzyni, płaczą i srają w gacie. Zdrowe młode chłopy... Takim powinno się przynajmniej łamać ręce.
O ile jestem w stanie zrozumieć, że czarnuch w Afryce ukradnie kurę, bo mu rodzina zdycha z głodu, tak to chujostwo, które ma na skuter, ma na gnata, ma na ciuchy i ma na dragi kradnie, bo mu się po prostu nie chce nic innego robić. Znaleźli sobie sposób na życie. Łatwo, szybko, ktoś zarobił, my zajebiemy i nasze. Najgorszy sort złodzieja, zatłuc, podpalić, albo chociaż połamać.
Ukraść kurę sąsiadowi który jest tak samo głodny to też kurewstwo. Ale poza tym się zgadzam.
Nie osądzaj tak łatwo
Anal_Intruder_69 napisał/a:
to chujostwo, które ma na skuter, ma na gnata, ma na ciuchy i ma na dragi .
Skuter pewnie kradziony, gnat pożyczony na robotę, dragi na zeszyt.
Nie osądzaj tak łatwo
Takafura napisał/a:
Obowiązkowe OC powinno obejmować także takie zdarzenia drogowe
Skuter pewnie kradziony, gnat pożyczony na robotę, dragi na zeszyt.
Nie osądzaj tak łatwo
2 ręce do kradzieży ma sprawne, ale do pracy to już połamane?. Leniwe to i głupie. Zaprzecz...
Przecież wyraźnie widać że on chce pomóc i wymienia jej żarówkę w halogenie trudnodostępną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów